Egész héten át tart a nyár legcoolabb fesztiválja, a Rakéta

2013.07.24. 10:39, rerecorder

rakéta.jpg

Forróság július utolsó hetében ide, vagy oda, egész héten át tart Budapest legcoolabb fesztiválja a Rakéta Feszt. Mint azt már többször is ajánlottuk, ezen a héten minden este - műfaji megkötöttségek nélkül - a város legjobb feltörekvő, legizgalmasabb új zenekarai játszanak az A38 különböző helyszínein. A hétfői nyitónapon az Orrteraszon folytak a fellépések, tegnap este a Kiállítóteremben, de a hét hátralevő része is kihagyhatatlannak ígérkezik.

Ma este ismét az Orrteraszon folytatódik a buli, ráadásul ingyenesen. Lesz Fancy Dress Party, the boy and the tele, Barkóczi Noémi és What’s My Age Again DJs.

Holnap a Koncertteremben várható az egyik legjobb este, külföldi vendég az egészen menő szinti-electro-popos Labyrinth Ear, de lesz The Somersault Boy, Yvein Monq, Route 8, Gustave Tiger és itt mutatkozik be a remek Fél Fény is, utána Designer Drums DJs. Belépő: 1000 Ft. Az Orrterasz eközben Decentralizált Pálmafák!

Pénteken a Tetőterasz a helyszín, súlyosan jó este várható: Kanagawa, Der Tanz, Tumo, Dorothy's Legs, Norms, Grema, Norwell, a végén Küss Mich + Bounce DJs. Belépő: 1000 Ft.

2013.07.27-én szombaton az év bulija várható, egyelőre meglepetés, hogy hol.

Vasárnap pedig a Tetőteraszon ér véget a fesztivál: lesz Bermuda, 12z, Broken Cups, Mayberian Sanskülotts, Bulk, Mudpie. Beugró szintén 1000 Ft.

Facebook-eseményoldal


Nincs még egy ennyire jó lehetőség élőben látni a legtöbb figyelemre méltó hazai zenekart. Szóval mindenkinek, aki szereti...

Ja, de egy lehetőség mégis akad, ez a Rakéta Feszt által összeállított 28 számos válogatás - de vigyázat, nagyon jó minőségű beetető!

 

https://recorder.blog.hu/2013/07/24/egesz_heten_at_tart_a_nyar_legcoolabb_fesztivalja_a_raketa
Egész héten át tart a nyár legcoolabb fesztiválja, a Rakéta
süti beállítások módosítása