POP Life – Ma nyílik Lékó Tamás és Dobos Csaba közös fotókiállítása

2016.03.11. 14:00, rerecorder

poplife_ny.jpg

A Recorder-fotós Lékó Tamás és az újságíró-menedzser Dobos Csaba popzenei képeiből nyílik kiállítás ma, március 11-én 18:00-kor a Csili Művelődési Központban. A kiállítást az Óriásból és a Rájátszásból ismert Egyedi Péter nyitja meg.

POP Life –Lékó Tamás és Dobos Csaba közös fotókiállítása

Helyszín: Csili Művelődési Központ, Pesterzsébet, Nagy Győry István u. 4-6.

Megnyitó: március 11., 18:00

Megtekinthető: március 11 – április 4. minden nap 13:00-18:00-ig

Belépő: ingyenes

Facebook-eseményoldal

Lékó Tamás szabadúszó fényképész, a WAN2 magazinban kezdett zenészeket fotózni, ő illusztrálta a Rocklitera című köteteket és lemezborítói, hivatalos zenekari fotói mellett persze rengeteg Recorder-címlapot is kattintott, ezeken kívül a Presztízs és a Sport and Life magazinokba készült fotói szerepelnek a mostani kiállításon, amin 2011 után készült munkáiból válogatott.

Dobos Csaba zenei újságíró, a hazai hiphopkultúra kiváló szakértője, és aktív szereplője a rock’n’roll-iparnak, hiszen ő a Junkie Jack Flash menedzsere, és a Cseh Tamás Programban is közreműködik mentorként. Baráti közelségből készült backstage-fotóit 2011 óta gyűjti tudatosan, melyek első alkalommal kerülnek bemutatásra.


LÉKÓ TAMÁS KEDVENC ZENÉSZPORTRÉI.

„A pop cinikus humanista tudomány, amely az embert műalkotássá változtatja, pontosabban az embert képmássá formálja.” - mondja az író, popzenei újságíró Barney Hoskyns, akitől a kiállítás mottója származik.

https://recorder.blog.hu/2016/03/11/pop_life_ma_nyilik_leko_tamas_es_dobos_csaba_kozos_fotokiallitasa
POP Life – Ma nyílik Lékó Tamás és Dobos Csaba közös fotókiállítása
süti beállítások módosítása