Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18 + Rózsaszín ragacsban fürdik a csaj a Grooms új klipjében

2015.08.20. 15:02, subrecorder

grooms.jpg

Idén februárban jelent meg a brooklyni Grooms negyedik stúdióalbuma, a nagyon hip című Comb The Feelings Through Your Hair. A Better Call Saul egyik színészét is a soraiban tudó zenekar most a címadó dalhoz készített videót, amelyben egy rózsaszín masszában tűnnek fel intim és kevésbé intim dolgok.

A Grooms jelenlegi felállásában már csak Travis Johnson énekes az egyetlen alapító tag, az évek során szépen lassan lemorzsolódott mindenki más az oldaláról. Mondjuk volt is szerencsétlenség a csapat háza táján bőven, a basszusgitárosuk (Johnson gyerekkori barátja) például azért hagyta ott őket, mert a napi munkája miatt nem volt ideje a zenekarral foglalkozni, a pénz meg ugye kell. Ezek után ráadásul a Grooms lemezeit a kezdetektől felvevő Death By Audio nevű stúdió is bezárt, mikor elkezdődött az építkezés ironikus módon pont a hip zenekarokat is támogató Vice új óriás-irodaháza számára.

A Comb The Feelings Through Your Hair volt az utolsó album, melyet itt vettek fel, kis túlzással élve Johnson kapcsolta le a villanyt a stúdióban, ez és a financiális nehézségek miatt távozó tagok miatt pedig azt várhattuk volna, hogy az anyag egy befelé forduló, depresszív lemez lesz, de végül szerencsére nem így lett. Egyrészt a frontember nagyszerű zenészeket talált maga mellé (köztük a Better Call Saul egyik gördeszkás svindlerét alakító Steve Levine dobost), másrészt pedig végig az hallatszik az albumon, hogy az eddig amúgy eléggé egyszínű zenét játszó Grooms itt rengeteg új dologgal próbálkozik, melyek nagy része ráadásul sikeres is. Van itt krautrock, a gitárok helyét szinte teljesen átvették a szintik, a dalok sokszor ambient prüntyögésbe váltanak hosszú percekre, mégsem válik kaotikussá a lemez, inkább csak nagyravágyóbbnak tűnik mindezektől. A címadó Comb The Feelings Through Your Hair talán a legegyenesebb vonalú indie-szám az egész albumon, most ehhez készült videó. A Cora Foxx által rendezett kisfilmben először csak egy lassan kavargó rózsaszín masszát látunk, ebből később különböző tárgyak, majd egy fiatal hölgy is előkerül. Megtekintését munkahelyen nem ajánljuk, pár intim testrész felbukkan a vége felé.

MÉG TÖBB MEZTELENKEDŐS VIDEÓ ITT, SZELÍDEBBEK ÉS DURVÁBBAK VEGYESEN.

A Grooms új klipje:

Címkék: korhatáros grooms 18+
https://recorder.blog.hu/2015/08/20/18_rozsaszin_ragacsban_furdik_a_csaj_a_grooms_uj_klipjeben
18 + Rózsaszín ragacsban fürdik a csaj a Grooms új klipjében
süti beállítások módosítása