Magyarradar – Knowing You Project

2015.05.20. 18:32, rerecorder

knowinguproject.jpg

Hajdú Péter 2014 óta írja szólóban dalait, a terápiás céllal létrejött Knowing You Project első ep-je március legvégén jelent meg, de még idén érkezik a bemutatkozó nagylemez is. Bemutatjuk hát mi is - pontosabban ő magát - Magyarradar rovatunkban: ezek a főleg akusztikus gitáros, finom csilingelésekkel, fúvósokkal kiegészített Neutral Milk Hotel-ihletésű dalok figyelemre méltók!

Megalakulás éve:  2014.

Tag: Hajdú Péter (ének, gitár, egyéb hangszerek).

Stílus: Valami folk-féleség.

knowing_you_ep.jpgHatások: Nick Drake, Neutral Milk Hotel, The Shins, The Smiths és lényegében mindenki, aki hajlandó velem szóba elegyedni.

Kiadó:  Nincs.

Történet: Voltam már különböző zenekarokban / zenekarokkal, de mindig mindenhonnan kilógtam. Nem vagyok egy jó csapatjátékos, úgyhogy elkezdtem egymagam dalokat írni, főleg terápiás célból, meg mert inkább így szórom szét az időmet, mint másképp. Aztán eszembe jutott, hogy ezeket akár mások is meghallgathatnák. Elkezdtem otthon felvenni őket, javítgatni, dolgozni rajtuk. Itt tartok most.

Megjelenések: My White Brides, So Long EP (2015), This Long Existence kislemez (2015).

Küldetés: Kiírni magamból történéseket, hogy azok ne térjenek többé vissza. Ha ezt esetleg más is hallja, én csak örülök.

Jövőkép:  Egy-másfél lemez még biztosan van bennem. Aztán meglátjuk, mit ad az élet.

Mellékprojektek: Még nincs, de minden elképzelhető.

Szexepil: Nem tudok ilyesmiről. Talán jól tudok figyelni.

Legnagyobb eredmény, elismerés: Egyszer egy nagyon kedves barátom küldött egy sms-t az éjszaka közepén, hogy az egyik számom az ’ultimate hazamenős zene’. Az elég jól esett.


Knowing You Project-Facebook


a Knowing You Project másfél hónapja megjelent bemutatkozó ep-je, a négyszámos My White Brides, So Long, amin három remekbeszabott saját dal mellett szerepel egy Karen O-feldolgozás is: 


ez pedig a még idén augusztus körül várható Penelope című 12 számos bemutatkozó lemezről a beharangozó dal, a This Long Existence

https://recorder.blog.hu/2015/05/20/magyarradar_knowing_you_project
Magyarradar – Knowing You Project
süti beállítások módosítása