Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Mehet a feszület a popsiba

2015.05.04. 11:04, subrecorder

adanowsky.jpg

Adán Jodorowsky, a híres chilei-mexikói filmrendező Alejandro Jodorowsky fia évek óta színészkedik apja mellett, illetve zenei karriert is indított Adanowsky nében. Nem egyszer rendez magának klipet, mint most, Would You Be Mine című dalához, bizonyítva, hogy az alma nem esett túl messze a fájától - új videójában egy pornószínésznővel szexel

Alejandro Jodorowsky, az 1973-as szürrealista kultfilm, A szent hegy és valószínűleg minden idők legjobb el nem készült filmje, a Dűne 9 órás változatának rendezője jól nevelte középső fiát, Adánt. Amikor a fiatal srác elkezdett a zene iránt érdeklődni, a papa elvitte, hogy találkozzon James Brownnal, aki megtanította táncolni, míg első gitárleckéit magától George Harrisontól vette, tizenévesen. Ilyen pedigrével természetesen csak punkzenekart lehet alapítani, Adán meg is tette, The Hellboys néven két nagylemezük és egy EP-jük jelent meg a 90-es évek végétől kezdve. Később Adanowsky néven szólókarrierbe fogott, itt már inkább hajlott a diszkós elektropop felé és ez a projektje a legismertebb máig. Legutóbb 2014-ben adott ki stúdióalbumot, Ada címen, mely az eddigi legcukrosabb anyaga, most bemutatott klipje pedig a Would You Be Mine című fülledt számhoz egészen biztosan sok új rajongót szerez neki.

Az előadó és a kap Stoya szereplésével készült kisfilm a két karakter huzavona párkapcsolati huzavonáját jeleníti meg, szinte kizárólag szexszel. Persze nem lehetne Jodorowsky a rendező, ha nem lennének benne olyanok, mint nyers hús evése, feszület popsiba való applikálása és gyémánt szájból szájba adása. Szerencsére nem is veszi magát komolyan a videó, amit elsősorban camp élvezeti értéke miatt érdemes megnézni. A papa büszke lenne.

TOVÁBBI KORHATÁROS BOTRÁNYVIDEÓK ITT!

Adanowsky szigorúan 18 éven felülieknek ajánlott videója:

https://recorder.blog.hu/2015/05/04/18_mehet_a_feszulet_a_popsiba
18+ Mehet a feszület a popsiba
süti beállítások módosítása