Szexvideó helyett szexre utaló videót tett közszemlére Waka Flocka Flame

2015.04.03. 18:27, prorecorder

waka-flocka-press-billboard-650.jpg

Április elsején röppent fel a hír a a széttetovált, rasztahajú trapkirály Waka Flocka Flame házi szexvideójáról – ami persze csak egy ügyes pr-fogás volt, megágyazva a rapper új mixtape-jének és Bust című videoklipjének. Ha pedig tudjuk, hogy a kisfilm a Pornhub pornóoldallal/lemezkiadóval együttműködésben készült, nem nehéz kitalálni, mire számíthatunk a tartalmát illetően.

Tavaly szeptemberben mi is írtunk a Pornhub Records indulásáról, de a kiadó eddig bnem igazán ajzotta fel a zenei életet. Noha a vállalat himnuszait sikeresen megtalálták, sőt, az oldal még a karácsonyi No. 1. pozíciót is megpályázta egy Coming For Christmas című dallal, a kiadói honlap továbbra is passzív állapotban van, bár a biznisz, úgy tűnik, a háttérben azért folyik rendesen. Ennek látható eredményeként a napokban a nagyhangú amerikai rapper, Waka Flocka Flame rukkolt elő a Pornhubbal gyártatott videoklipjével, ami ugyan szexelést explicite nem mutat, de tele van félreérthetetlenül erotikus utalásokkal, na meg fűszívással. A klip még akár viccesnek is tekinthető a maga megtévesztő technikájával, és bár felnőtt tartalmat egy kicsit túlzás vele kapcsolatban emlegetni, a pozitúrák, nyelvtechnikák és rázkódó női hátsók erőteljes szexualitása miatt kiskorúaknak inkább nem ajánlanánk.


XIU XIU OLYAN DURVA KLIPET CSINÁLT, HOGY AZ CSAK A PORNHUBRA KERÜLHETETT KI.


A kampányból egyébként mindkét fél előnyösen jött ki: Waka friss száma és szintén elsején debütált mixtape-jének publicitása, a weboldal pedig a rapperen virító Pornhub-póló miatt. A cég alelnöke, Corey Price tökéletesen elégedett volt az együttműködéssel, a zenész csapatának az n-edik szintre hágó profizmusát dicsérte, igaz, sajnálatát is kifejezte azok irány, akik valódi szexvideóra számítottak. Arról viszont egyik helyen sem írnak, hogy Waka felesége, Tammy vajon mit szólt az egész hajcihőhöz. 

Íme a Bust videója:

https://recorder.blog.hu/2015/04/03/szexvideo_helyett_szexre_utalo_videot_tett_kozszemlere_waka_flocka_flame
Szexvideó helyett szexre utaló videót tett közszemlére Waka Flocka Flame
süti beállítások módosítása