18+ Lemezkiadót indított a világ legnagyobb pornóoldala

2014.09.25. 19:14, Frontrecorder

pornhubrecords.jpg

Nem, ez nem vicc: tegnap elindult a Pornhub Records, a világ legtöbb pornóvideót kínáló oldalának lemezkiadója. Szerződtetett előadójuk egyelőre nincs, de keresik a felkarolásra érdemes tehetségeket, valamint a szájt hivatalos himnuszát is. 

 

coolo.jpgA 2007 óta működő, montreali székhelyű felnőttvideó-megosztó portál zeneipari ambícióiról eddig nem lehetett hallani, az viszont már korántsem hallatlan, hogy előadók feltöltsék oda szexuális tartalmú dalaikat, vagy éppen ott tartsanak klippremiert - így tett például februárban a Xiu Xiu, június végén pedig a New York-i elektronikuszenei producer FaltyDL (pedig az ő videója teljesen ártalmatlan). Júliusban aztán felröppent a hír, hogy a szebb napokat is látott antennahajú rapper, Coolio leszerződik a Pornhubhoz. Mint kiderült, ez kacsa volt, az igazság mindössze annyi, hogy leforgattak egy explicit videót Coolio maszturbálást dicsőítő Take It To The Hub című számához, benne egy seregnyi pornósztárral. Az együttműködéssel mindenki jól járt: a Pornhub kapott egy gyakorlatilag őt reklámozó dalt (és vele szép nagy publicitást a mainstream médiában), Coolio pedig néhány nap alatt félmilliót meghaladó nézettséget.

A MI FELNŐTT TARTALMAINK ITT ÉRHETŐK EL.

A klip szeptember elején debütált, és a videón már a Pornhub Records logója szerepelt. A pornóoldal ezt komolyan gondolta, és szeptember 24-én hivatalosan is elindította a saját lemezkiadóját. Ennek honlapján ugyan egyelőre nem találunk leigazolt előadókat, ilyenek ugyanis még nincsenek, van viszont egy felhívás, amelyben a Pornhub "hivatalos dalát keresik"; a nyertes ötezer dollárt kap klipforgatásra, a videó pedig természetesen felkerül a Pornhubra, ahol a kiemelt nézettség garantált. Arra viszont nincs garancia, hogy a nyertest le is szerződteti az újdonsült lemezcég, amely "nem feltétlenül" pornó-orientált előadókat keres, Hanem, mint a Pornhub alelnöke, Corey Price elárulta, olyanokat, akik megfelelnek az oldal célközönségének, vagyis az ő értelmezésükben felnőtt közönségnek szóló dalokat adnak elő érett szövegekkel, így aztán a fiúzenekarok és a tinipop kizárva. Azt egyébként nem tagadják, hogy a lemezkiadás terén még szüzek (na tessék, pedig megfogadtuk, hogy azét sem poénkodunk), még most tanulják és építik a kapcsolatokat. A zenéket, ha majd lesznek, a Pornhubom keresztül, illetve a digitális zeneboltokban terjesztik, de nem kizárt, hogy fizikai formátumban is megjelennek majd a kiadványaik.Fokozott izgalmi állapotban várjuk, ki lesz a Pornhub Records első felfedezése.

Címkék: korhatáros pornhub
https://recorder.blog.hu/2014/09/25/18_lemezkiadot_inditott_a_vilag_legnagyobb_pornooldala
18+ Lemezkiadót indított a világ legnagyobb pornóoldala
süti beállítások módosítása