Pornószájtra tette ki új klipjét a Xiu Xiu (18+)

2014.02.12. 22:00, Frontrecorder

xiuxiu.jpg

Jamie Stewart avantgárd popprojektje, a Xiu Xiu (amely többször járt már hazánkban) február 4-én jelentette meg legújabb, kilencedik stúdiólemezét. Erről a Black Dick című számhoz olyan klipet készítettek, ami tele van durvábbnál durvább szexjelenetekkel (és a címbéli fekete péniszekkel), így azt csak az egyik népszerű pornóvideó szájton keresztül tudták közzétenni. 

A hirtelen ötlettől vezérelve, egy nap alatt rögzített tavalyi Nina Simone-feldolgozáslemez (Nina) után a soron következő Xiu Xiu-sorlemez egy sötét, minimalista hangszerelésű  - kizárólag analóg szintiket és dobgépeket, illetve élő dobot használó -, a Suicide, az Einstürzende Neubauten és Nico zenéje által inspirált anyag lett, amelynek központi témái a szex és az erőszak - a Xiu Xiu-nál a fájdalom és a gyönyör mindig is együtt járt, de soha nem ennyire koncepciózusan. Nem véletlen, hogy az album címe - Angel Guts: Red Classroom - eredetileg egy 1979-es japán szoftpornó filmdrámáé, amelyben nemi erőszak és nők bántalmazása is látható. A lemezen a Black Dick Stewart magyarázata szerint a szexuális normák áthágásával, a fétisekkel, a testünk tárgyiasításával kapcsolatos ellentmondásos érzéseinkre, erkölcsi kételyeinkre reflektál, amire igencsak provokatív módon erősít rá a videója. Az explicit klip ugyanis egy montázs, amelyben kemény amatőr pornófilmrészletek vannak összevágva cicákról készült házi felvételekkel, a hatás pedig letaglózóan zavarba ejtő. A kliptől a Xiu Xiu angol és amerikai kiadója is elhatárolódott, és mivel az még a szabadabb elvű Vimeónál sem jöhetett volna szóba, így a PornHub felnőtt videómegosztó szájtra került ki, a linkjét ezen az oldalon keresztül érhetik el azok, akik már elmúltak 18 évesek.

ÉS MÉG EGY BETEG, LETILTOTT, KORHATÁROS KLIP TAVALYRÓL: ONEOHTRIX POINT NEVER!

Ez pedig az előző Xiu Xiu-klip, az új album Stupid In The Dark című dalához, melyben a brutális, véres erőszak jut főszerephez - egy fiatal nő próbál végezni a pasijával a legkülönfélébb módokon. Kellemes szórakozást!

Címkék: xiu xiu korhatáros
https://recorder.blog.hu/2014/02/12/pornoszajtra_tette_ki_uj_klipjet_a_xiu_xiu
Pornószájtra tette ki új klipjét a Xiu Xiu (18+)
süti beállítások módosítása