Menj koncertre Zanzinger lakásába!

2015.03.14. 14:05, rerecorder

foto2.jpg

A Recorder által tavaly felfedezett Zanzinger ma este már az Index dalversenyének A számnak a négyes döntőjében a Kuplungban lép fel egyik esélyesként, de hamarosan ennél sokkal intimebb környezetben is hallhatjuk dalait. A készülő második lemezének, a The Country And The Cuntnak lesz egy nagyon személyes lakáskoncert-bemutatója március végén három napon át. Konkrétan Zanzinger lakásában!

poster.jpgThe Country And The Cunt And My Place nevű koncert három egymást követő napon is megtörténik, íme Zanzinger mondanivalója az eseményről: 

„Idén tavasszal csinálok egy lemezt, amin egészen sok dolog helyet kap majd a mindennapjainkból itt Budapesten, tágabb értelemben Magyarországon. Tíz dal lesz rajta, mindegyik egy-egy történetet mesél el egy-egy emberről és vezet végig különböző együttélési lehetőségeken a család és az ország egységei között haladva. Az első alkalom, hogy ezek a dalok és történetek egyben, egymásra is reagálva megszólalnak, egy némileg rendhagyó turné keretei között valósul meg, pontosabban egy háromnapos lakáskoncert-sorozatban, nálam, otthoni körülmények között, ahol ezeknek a daloknak a nagy része íródott. A három koncert három egymást követő este, március 26. és 28. között lesz, minden alkalommal legfeljebb 25 fős közönséggel. Az eseményre e-mailben lehet regisztrálni, a preferált dátum megjelölésével.
Időpont: 2015. 03. 26-28., 19:00
Regisztráció: danielmisota@gmail.com
Facebook-esemény
Az esemény látogatása ingyenes"

A kliprendezőként is tehetséges Zanzinger tavaly áprilisban debütált nálunk Demons Of Future And Past című albumával, egy Recorder-rendezvényen be is mutatta azt, aztán nyáron már egy újabb szerzeményét is, sőt tavaly év végén még Stas-szal közös szintis, elektropopos The Monte Cristo Sex Tapes nevű duója is előjött egy remek dallal. Most pedig készül a friss lemez és annak szerzeményeit tehát nem mindennapi körülmények között hallhatjuk először.

Mindezek előtt azonban ma este láthatjuk Zanzingert A Szám döntőjében a szintén a Recorderen debütált Bulbs és a Néhai Bárány mellett (a negyedik döntős, a Gustave Tiger igazoltan van távol, ők épp Texasban, az SXSW fesztiválon szerepelnek) Facebook-eseményoldal


és a döntős Zanzinger-dal, a csodálatos The Bitterness Preacher

Címkék: zanzinger
https://recorder.blog.hu/2015/03/14/menj_koncertre_zanzinger_lakasaba
Menj koncertre Zanzinger lakásába!
süti beállítások módosítása