Színarany sci-fi Mystery Skulls, Nile Rodgers és Brandy közös dalának klipje

2015.02.24. 12:44, subrecorder

mystery_skulls.jpg

Tavaly jelent meg a Mystery Skulls néven alkotó Luis Dubuc debütáló albuma, Forever címmel. Ennek egyik dalán, a Magic-en a fiatal amerikai producer két ikonja is közreműködik, Nile Rodgers és Brandy, a 90-es évek híres R&B énekesnője. Ehhez a dalhoz készült most szó szerint ragyogó klip, melyben arany és ezüst emberek háborújának végkifejletét élhetjük át.

Mystery Skulls első EP-jén és bemutatkozó albumán remekül vegyítette az EDM harsányságát és a 70-es évek diszkólázának hangulatát, nem csoda, hogy Nile Rodgers is felfigyelt a producer munkásságára. "Nile hallotta valahonnan a zenéimet és felhívott, hogy szívesen találkozna velem. Őrület! Találkoztunk, dumáltunk, aztán másnap bementünk a stúdióba és egy csomó cuccon dolgoztunk. Innen jött a Magic is. Nagyszerű tapasztalat volt. Elég szürreális dolgokat írtunk, de örülök, hogy egy remek dal született belőlük" - mesélte Dubuc. A Brandy-val való közös munkáról is úgy ír, mint a kisgyerek, aki beszabadult a cukorkagyárba: "Egy másik dalomhoz kértem fel, hogy énekeljen rajta, de mikor végeztünk, megkérdezte, hogy vokálozhatna-e a Magic-en is. Én meg visszakérdeztem, hogy vokálozhatnál-e? Hát hogyne vokálozhatnál! Ott rögtön fel is vettük az egészet." A dal pedig valóban olyan könnyed lett, mintha ez a három előadó egymás mellé született volna, kollaborációjuk teljesen természetesnek hat. Mystery Skulls egyébként a pletykák szerint rögtön vissza is adta a szívességet Rodgers-nek, vagyis szerepel az idén megjelenő új Chic-albumon.


ENNYI ARANYAT LEGUTÓBB GESAFFELSTEIN KLIPJÉBEN LÁTHATTUNK. OTT KICSIT MÁS A KÖRÍTÉS.

A tavaly őszi számhoz most elkészült videó látványában a sci-fi hőskorát idézi, a figurák és a formák a Metropolist is eszünkbe juttathatják, csak itt minden, de tényleg minden aranyból van. Érezhetően egy több ezer éves konfliktus végkifejletekor csatlakozunk be a történetbe, amikor az egymással addig háborúzó Arany és Ezüst nép békét kötne. Ez sikerül is, de hogy hogyan, azt nem áruljuk el, csak annyit, hogy a végén egy teljesen új galaxis születésének is tanúi lehetünk. A látványos számítógépes animációval készült videót Double Ninja rendezte, a francia Cumulus cég segítségével.


Aranyozott sci-fi Mystery Skulls-tól:

https://recorder.blog.hu/2015/02/24/aranyozott_szerelmes_sci-fi_mystery_skulls_uj_klipjeben_nile_rodgersszel
Színarany sci-fi Mystery Skulls, Nile Rodgers és Brandy közös dalának klipje
süti beállítások módosítása