Natalie Prass leradírozza az arcát új klipjében

2015.02.05. 18:50, subrecorder

natalie_prass.jpg

Január egyik legjobb lemezét Natalie Prass jegyezte, és most itt az első videoklipje, melyben az énekesnő az önbizalomhiányra reflektálva egyfajta anti-sminkkel lemossa a saját arcát, hogy alatta egy egy másikat találjon.

Natalie Prass egészen a tavalyi évig Jenny Lewis indie-díva háttérzenekarában vokálozott, de szerencsére ő is elérkezettnek látta az idejét annak, hogy előtérbe helyezze magát, mert a múlt héten megjelent bemutatkozó albuma eddig 2015 egyik legjobbja. Popzenéjében nagyszerűen keverednek a modern és klasszikus hatások; míg az egész úgy szól, mint ahogy azt egy idei lemeztől elvárnánk, az összes dalból árad az énekesnő szeretete olyan példaképei iránt, mint például Dusty Springfield. Elektronika itt bizony nincs, az instrumentális részek big bandeket és a 60-as évek R&B-jét idézik. Mindezek mellett Prass remek dalszerző is, a sokszor játékos alapok mellett legtöbb dala valamiféle bizonytalanságtól, melankóliától terhes.

Tavaly novemberben Prass a Why Don't You Believe Me-vel mutatkozott be, és most ehhez a számhoz készült videó is, mely koncepciójában nem bonyolult, de nézni annál érdekesebb. Szinte végig az énekesnő sztoikus arcát láthatjuk, amint valamilyen anyaggal fedi be magát, amitől lemosódik róla ez a réteg, alatta pedig a dalt éneklő mását találjuk. Vajon akkor melyik a valódi arca? A bizarr videóról maga Prass így nyilatkozott: "A dal az önbizalomhiányról szól, szóval úgy gondoltuk, hogy a klipnek is az önvizsgálatot és saját személyiségünk torzító rétegeit kell bemutatnia."


Natalie Prass első videoklipje, a Why Don't You Believe Me című számhoz:


az album egyik legjobb dala:

Címkék: natalie prass
https://recorder.blog.hu/2015/02/05/natalie_prass_leradirozza_az_arcat_uj_klipjeben
Natalie Prass leradírozza az arcát új klipjében
süti beállítások módosítása