Sugó Lilla – Kedvenc 2014-es dalok

2015.01.03. 19:03, rerecorder

liz-harris-grouper-2014.jpg

Az év végi összegzés hagyományos módja a Recordernél, hogy a közösen összeállított Top 50-es albumlista után - amin idén Ariel Pink lett az első - a kedvenc dalainkat szerzőnként publikáljuk, karácsonyt követően. A 2011-es2012-es2013-as sorozat után itt megy a 2014-es daldömping, a stáb ABC-rendjében haladunk, a felvételek egy rögtön meghallgatható playlist-ben, rövid kommentárokkal - a sort Biczó Andrea és Csada Gergely nyitotta, Dömötör EndreElekes Roland, Judák Bence, Kálmán AttilaLékó TamásMika LászlóNémeth RóbertJosé Simon és Soós Csaba után ma este Sugó Lilla a lemezlovas (a nyitóképen Grouper).

 

(a Taylor Swift-szám csak a leírásnál hallgatható)

A RECORDER SZERZŐINEK KEDVENC 2014-ES ALBUMAI.


Sam Smith:
Restart

Kár volt bónusztrekként így eldugni ezt a dalt, mikor ez sikerült a legjobban az egész lemezen: glitteres, jó hangulatú soulpop.

Jessie Ware: Want Your Feeling

jessie-ware-martika-750.jpgBuli Jessie Ware-rel és Dev Hynes-szal.

Interpol: Same Town, New Story

Semmi sem repít vissza egy helyre vagy időbe úgy, mint egy szag vagy egy hang, ez esetben ez a dal. Nem mintha annyira hiányozna az, ami kb. 10 évvel ezelőtt volt, de senki nem állíthat meg, ha nekiállok nosztalgiázni.

Taylor Swift: Style

Pont úgy hangzik, mint egy olyan szám, amit egy amerikai high school promon játszanak le. Októberi a lemez, de szerintem jövő nyárig sem merül feledésbe. 


Perfume Genius:
Don’t Let Them In

gilford_perfumegenius_03.jpgKiváló emlékeztető mindenféle kisebbséggel megesett igazságtalanságról, gyűlöletről, és kirekesztésről – mindez egy gyönyörű dalban.

Grouper: Lighthouse

Az éneken és a zongorán kívül csak békákat lehet hallani a távolban? Akkor be is jelenteném az idei kedvenc dalomat.

First Aid Kit: My Silver Lining

2008-ban töltötték fel YouTube-ra Fleet Foxes-feldolgozásukat, azóta pedig szupersztárok lettek a saját műfajukban. Elegáns, profi, minden stimmel benne, mégsem veszett ki a lélek ebből sem.

Avey Tare’s Slasher Flicks: Little Fang

A pár szomorúbb dalt ellensúlyozandó szóljon a végén ez a novelty songnak is beillő darab.


Sugó Lilla


SUGÓ LILLA KEDVENC 2013-AS DALAI ITT HALLHATÓK.
A 2012-ESEK PEDIG ITT.

https://recorder.blog.hu/2015/01/03/sugo_lilla_kedvenc_2014-es_dalok
Sugó Lilla – Kedvenc 2014-es dalok
süti beállítások módosítása