Ezt nyerd meg: exkluzív Middlemist Red-dobgrafika + dedikált cd + Telenor-fejhallgató!

2014.11.29. 17:15, Recorder.hu

middlemistred_artwork_650.jpg

2014 novembere az egyik legfrissebb és legambiciózusabb hazai zenekarról, a Middlemist Redről (is) szólt nálunk. Őket választottuk az ehavi Recorder magazin címlapsztárjának, bemutattuk most megjelent első albumukat (és kedvenc lemezeiket), leadtuk a velük készült nagyinterjút, sőt az MMR és a Quimby közös koncertjei apropóján még Kiss Tibi is szóba hozta őket, amikor beszélgettünk. Most, a hónap zárásaként pedig itt egy játék, melyhez a zenekartól kapott egyedi ajándékokon kívül az általuk megnyert világversenyt szervező Deezer magyarországi partnere, a Telenor is felajánlott néhány nyereménytárgyat. Nézzük, mi mindent!

A legkülönlegesebb nyeremény a Middlemist Red grafikusként is ismert énekes-gitárosa, Nóvé Soma által dekorált és mind a négy tag által dedikált dobbőr ("A felfestett mondat az együttesben és baráti körünkben gyakran használt jelmondat, belsős poén..."), amelyet a dobos legnagyobb slágerük, a Single Switcheroo felvétele során ütlegelt. 

middlemistred_drum_650.jpg

Van még három dedikált példányunk a bemutatkozó Middlemist Red-cédéből, a Supersonic Overdrive-ból, valamint három, a Telenor által felajánlott fejhallgatónk.

telenor_heads_650.jpg

Három nyertesünk lesz tehát, mindegyikük kap egy-egy fejhallgatót és egy-egy cédét, a legszerencsésebb pedig ráadásként örökbe fogadhatja a világ egyetlen saját kezűleg dizájnolt MMR-dobbőrét is.

Az az olvasónk nyerhet, aki

- megnyomja a Like/Tetszik gombot itt a cikk felett ÉS

- lájkolja a Recorder Facebook-oldalát ÉS

- lájkolja a Middlemist Red Facebook-oldalát ÉS

- lájkolja a Telenor Magyarország Facebook-oldalát ÉS

- küld egy e-mailt Middlemist Red tárggyal a jatek@recorder.hu címre ÉS

- ebben az e-mailben megírja, hány forintba kerül az első hónapban a Telenor 2GB + Deezer Zene nevű szolgáltatása (a válasznak itt lehet utánanézni) ÉS

- akit kisorsolunk.

A sorsolás december 3-án, szerdán délután 2-kor lesz, a nyerteseket e-mailben értesítjük.

https://recorder.blog.hu/2014/11/29/ezt_nyerd_meg_exkluziv_middlemist_red-dobgrafika_dedikalt_cd_telenor-fejhallgato
Ezt nyerd meg: exkluzív Middlemist Red-dobgrafika + dedikált cd + Telenor-fejhallgató!
süti beállítások módosítása