Megható szerelmi történet hangyákkal Attaque új klipjében

2014.11.25. 10:46, subrecorder

attaque.jpg

Rengeteg klipben láttuk már, amint valaki az elveszett szerelmet keresi, de olyan aranyos módon, mint Attaque új videójában kevesen mutatták be a történetet, a főszereplő ugyanis egy fiatal hangya,. A zene pedig meleg és simogató.

Az Attaque néven alkotó Dominic Gentry az angliai Colchesterből növeli világhírnevét, az elmúlt években exponenciális gyorsasággal. Fiatalabb korában indie zenekarokban dobolt, aztán keményebb elektróra váltott, októberben megjelent második albumán viszont már jóval  finomabb a zene, bár azért még bőven érezni a techno hatását- az ON LY OU lemez dalai körülbelül abba a tartományba tartoznak, ahová Caribou idei lemeze esik. Gentry zenéjében van helye az organikusságnak is, az akusztikus gitáros részek és a saját maga által felvett vokálok valószínűleg még a zenekaros idejének hozadékai. Ha szereted a gazdag hangszerelésű, nyugtatóan lüktető elektronikus zenét, akkor az ON LY OU-t csak ajánlani tudjuk.

A lemez második kislemezéhez, az Only You-hoz most készült videó, melyben egy kis hangya keresi elveszett társát, Milát. Kérdezget LEGO-embereket, játékkatonákat, gumikacsákat, de senki nem tudja, hová tűnhetett a szerelme. A legviccesebb, amikor találkozik magával Attaque-kal is, amint éppen a stúdióban dolgozik - a producer egy gusztustalan rózsaszín szörnyként van megjelenítve, aki csak szörcsögni tud, a menedzsere mégis zseniálisnak mondja. A klip végét nem lőjük le, de annyit azért elmondunk, hogy a hangya végül sikerrel jár, bár a hepiend elmarad.


Attaque új videója, ami után garantáltan nem lépsz rá hangyákra egy ideig:


a lemez előző kislemezes dala, a Change Your Mind:

Címkék: attaque
https://recorder.blog.hu/2014/11/25/meghato_szerelmi_tortenet_hangyakkal_attaque_uj_klipjeben
Megható szerelmi történet hangyákkal Attaque új klipjében
süti beállítások módosítása