Kezdjük a napot Mac DeMarco heréivel!

2014.09.05. 11:08, rerecorder

mac de.jpg

Múlt heti albumhallgatónkban szerepel az ezen a héten megjelent új, második TOPS-album, a nyolcvanas évek szoftpopját megidéző Picture You Staring című szuper lemez. Most megérkezett hozzá egy felvezető video is és a montreali zenekar videójában feltűnik egy pillanatra Mac DeMarco. És megvillantja a heréit.

A TOPS egy Silly Kissers nevű formációból alakult, amelyben tag/vendégénekes volt Mac DeMarcoval Magyarországon is fellépett és eredetiségével hódító Sean Nicholas Savage is, nyilvánvaló tehát, hogy a kanadai haverszíntér besegít egymásnak egy kis publicitással. Az előzőnél erősebb TOPS-lemez Way To Be Loved című álomszerű dalának hangulatklipje egy parti szokásos történéseit mutatja, és egyszer csak cameozik Mac DeMarco, de nem is akárhogy! 1:46-nál tűnik fel félmeztelen testtel, tesz egy laza kígyószerű táncmozdulatot, meg a kicipzározott nadrágjából egész egyszerűen megvillantja a heréit! Hogy ki vannak-e vasalva, azt nehéz megállapítani, ahhoz túl rövid ideig láthatjuk a dolgot. 

Mac magyarországi fellépésekor készítettünk vele egy interjút, ahol arról beszél, hogy nagy álma volt, hogy zenész legyen és akkor majd a csajok is szeretni fogják. Hát, haver ha ilyeneket művelsz! DeMarco amúgy a saját klipjeiben is ökörködés az királyaként tetszeleg, van videója, amiben a csajt keresi magában, van, amiben salátagyereket szül, sőt, saját idióta videójátékot is fejlesztett már!


akkor a TOPS-klip, benne Mac DeMarco és az ő... úgyis tudjátok már: 


JÖN A 25. RECORDER MAGAZIN! JÖN AZ AUSTRA! REC025 LAUNCH PARTY SZEPTEMBER 11-ÉN. 

https://recorder.blog.hu/2014/09/05/kezdjuk_a_napot_mac_demarco_hereivel
Kezdjük a napot Mac DeMarco heréivel!
süti beállítások módosítása