Nagy nyitóparty: Borsodi Beach Club – ismét a nyár buliközpontja

2014.07.19. 09:46, rerecorder

bbc.jpg

(X) Balaton fővárosát a nyári partyözön központjává varázsolja idén is az ország legnagyobb fehérhomokos bulistrandja, a Borsodi Beach Club, Siófokon. Július elejétől az új SkyBar Sun Terace partykkal fűszerezi a nyaralást, július 18-19-én egy hosszú bulihétvégével végérvényesen beindul a Beach-hangulat és tart augusztus 20-ig.

A balatoni nyár legforróbb pillanatait ígéri idén is a hazai partyélet egyik emblematikus helyszíne, a siófoki Borsodi Beach Club. Az ország legnagyobb, mintegy 10 ezer m2-es, fehérhomokos vízpartja immár majd’ húsz esztendeje a balatoni nyár egyik leglátogatottabb helyszíne, tavaly már több mint 130 ezren fordultak meg itt a nyár folyamán.

A Beach idei nagy újítása a SkyBar, ami hétvégente – péntek-szombat-vasárnap - SkyBar Sun Terace néven - pazar partykkal, az éjszakába nyúló változatos programokkal várja látogatóit július elejétől, augusztus végéig.

A Nagy Nyitóparty július 18-án és 19-én indítja be majd a nyarat. Pénteken a Lights Off - A Hódítás Éjszakája keríti hatalmába a közönséget, s az előadók közt ott lesz Newik, Chris Lawyer, Bricklake, Andro és sokan mások. A nyitóhétvége szombatja pedig Hip-Hop - R'nB Fesztivállal, benne a legjobbakkal: mások mellett Diaz&Mentha, Hősök, DJ O'Neil, Killakikitt adja majd meg a hangulatot.

A forró partyk mellé kiváló, mediterrán vendéglátás is társul, minőségi konyhával és - nem utolsó sorban - megfizethető árakkal. A Borsodi Beach Club az a hely, ahol a belépők sem szállnak el az égig. Programtól függően 1000-2000 forint közt mozog majd egy-egy alkalommal a jegyár.

https://www.facebook.com/beachclubsiofok/events

Címkék: borsodi beach club
https://recorder.blog.hu/2014/07/19/nagy_nyitoparty_borsodi_beach_club_ismet_a_nyar_bulikozpontja
Nagy nyitóparty: Borsodi Beach Club – ismét a nyár buliközpontja
süti beállítások módosítása