Forradalom a Grand Mexican Warlock új klipjében

2014.03.15. 13:00, subrecorder

grand mexican warlock.jpg

Az ukrajnai krízis áldozatai emlékének ajánlja új klipjét a budapesti Grand Mexican Warlock. A zenekar februárban megjelent második lemezének Fisherman's Tale című dalához készült a videó.

A Hell Sweet Hell című lemezhez állítólag több, "a zenekar alapkoncepcióját tükröző" videó is fog készülni és ha ilyen szépek lesznek, mint a Fisherman's Tale-é, akkor örömmel várjuk mindet! A lovin forgatták, a rajongók a Grand Mexican Warlock Facebook oldalán jelentkezhettek, hogy szerepelhessenek; innen a körülbelül 20 fős szereplőgárda, plusz maga a zenekar is feltűnik a videóban, melyben XVIII. századi viseletbe öltözött felkelők egy rejtélyes, száj nélküli lovas figura ellen vonulnak.

Érdekes a dalválasztás, hiszen a Fisherman's Tale talán a leghalkabb az egész lemezről, akusztikus hangszerelésű, nem a zenekar szokásos progresszív, pszichedelikus rockzenéje ez. Ettől függetlenül remek szerzemény, és hangulatában tökéletesen illik is hozzá a videó, melynek rendezője Koblicska Péter Örs volt.


ANNO A GRAND MEXICAN WARLOCK ELSŐ LEMEZÉRŐL MI IS ÍRTUNK 2011-BEN.

Nemsokára indul az együttes 3 állomásos lemezbemutató turnéja, március 20-án játszanak az A38-on, majd a következő két estén Pécsett és Székesfehérváron. Érdemes megnézni őket, élőben olyan egészen különleges hangulatot közvetít a zenéjük, melyet nem sok más magyar társuk képes.

tehát a Fisherman's Tale klipje:




a zenekar egy korábbi, elég bátor videója, még az előző lemezhez:

https://recorder.blog.hu/2014/03/15/forradalom_a_grand_mexican_warlock_uj_klipjeben
Forradalom a Grand Mexican Warlock új klipjében
süti beállítások módosítása