2013-ban is Ballantine’s Music Awards, az év DJ-je választás!

2013.12.21. 14:10, rerecorder

ballantines_2.jpg

(X) Szavaz a szakma, szavaz a közönség, majd ismét Ballantine’s-zal ünnepelnek hazánk legjobb DJ-i! 

Immár hagyományosan közösen keresi Magyarország legjobb DJ-jét a Magyar DJ Szövetség és a Ballantine’s.

A DJ Szövetségben már lezajlott a válogató, a Top 20 underground és mainstream DJ kiválasztásra került, a jelöltek bemutatkoznak a Magyar DJ Magazin oldalain. Következik a közönségszavazás a Ballantine’s Facebook-oldalán, idén is több száz szavazatra lesz szüksége a legjobb DJ-nek, hogy elnyerje az év DJ-je címet.

Az év DJ-je szakmai szavazás a DJ Szövetség oldalán zajlik ahol az év producerére és az év felfedezettjére is lehet majd szavazni.

A tavalyi évben Bárány Attila és Sterbinszky nyert, a felfedezett kategóriában pedig Chris Lawyer gyűjtötte be a legtöbb közönség és a szakmai szavazatot is. Ők, nem meglepetésre az idei évben is bekerültek a Top 20-ba.

Az életműdíjat a DJ Szövetség elnöksége ítéli oda, tavaly magyarország első DJ igazolvánnyal rendelkező lemezlovasa Cintula kapta, kíváncsian várjuk, hogy idén mely korszakos jelentőségű lemezlovas kapja ezt az elismerést.

A győztesek neve az exkluzív díjátadó partyn, a Ballantine’s Music Awards-on kerülnek nyilvánosságra, amelyen a szerencsés közönségszavazók együtt bulizhatnak kedvenceikkel.

A jeles esemény idén 2013. január 30-án a budapesti Kraft-ban kerül megrendezésre, a díjátadó zártkörű, belepés csak meghívás vagy nyeremény útján lehetséges, de a díjátadót követő partyn, amelyen a 2012. év díjazottjai pörgetik a lemezeket, már bárki részt vehet és bulizhat kedvenc DJ-je társaságában.

ITT SZAVAZHATSZ KEDVENCEIDRE!

https://recorder.blog.hu/2013/12/21/2013-ban_is_ballantine_s_music_awards_az_ev_dj-je_valasztas
2013-ban is Ballantine’s Music Awards, az év DJ-je választás!
süti beállítások módosítása