A Ballantine’s segít megtalálni az év dj-jét

2012.11.23. 09:41, Recorder.hu

ballantines_650.jpg

(X) 2011 után idén ismét közösen keresi Magyarország legjobb dj-jét a DJ Szövetség és az év whisky-je, a Ballantine's. A DJ Szövetség elindította a szakmai szavazást, a közönség pedig a Ballantine's Facebook-oldalán található egyedi BalliFace alkalmazással szavazhat a kedvenceire az év dj-je és az év felfedezettje kategóriákban. A szavazás már zajlik.

A rajongók mellett a lemezlovasok is választanak, a szakma az év dj-je és az év producere kategóriák indulóira szavaz, az életműdíjast pedig hagyományosan a szövetség elnöksége jutalmazza. A győztesek neve a Ballantine's Music Awards exkluzív díjátadó partyján kerül nyilvánosságra, amelyen a szerencsés közönségszavazók együtt bulizhatnak kedvenceikkel. A 2012. november 29-én este 8 órakor, a budapesti Morrison's Ligetben sorra kerülő rendezvény zártkörű, belepés csak meghívás vagy nyeremény útján lehetséges.

A partyn a 2011-es év díjazottjai pörgetik a lemezeket, valamint a BallistarRemix projekt keretében egyedülálló élő show-val jelentkezik Janicsák VecaDJ Junior és Markus Freak is.

Címkék: ballantines
https://recorder.blog.hu/2012/11/23/a_ballantine_s_segit_megtalalni_az_ev_dj-jet
A Ballantine’s segít megtalálni az év dj-jét
süti beállítások módosítása