Heti Top 10: csúnya pulcsis klipek

2013.12.15. 21:41, Frontrecorder

nirvanaslts.jpg

December 13-án volt a Csúnya Pulcsi Világnapja, e heti top 10-ünkben így a ronda kötött felsőruházati viselet kultuszának adózunk. Tíz klip, bennük bénábbnál bénább pulóverek.

Willow: Sweater

Mélytengeri búvárkodás (mímelése) ronda pulcsiban, a belga indierock zenekar tavalyi klipjében.

Wham!: Last Christmas

Minden idők egyik legémelyítőbb karácsonyi dalának videójában a nyolcvanas évek ízlésficamos pulcsijai lopják el a show-t.

A LAST CHRISTMAST IDÉN EGY BRIT INDIEROCK ZENEKAR, A PEACE IS FELDOLGOZTA, ÍME.

Todd Terje: Inspector Norse

Imád nyilvános helyeken táncolni, saját készítésű kábítószerekkel csapja szét magát, és nem mellékesen bámulatosan ízléstelen pulóvereket hord a norvég nu-disco király Todd Terje tavalyi slágerszámához készült áldoku-klip főszereplője.

The Neighbourhood: Sweater Weather

Hűvös időben a tengerparton romantikázik egy hipszter pár ronda - de persze menő - pulcsiban az amerikai indierock zenekar eredetileg tavaly megjelent, majd idén novemberben újra kiadott slágeres dalának klipjében.

Nirvana: Smells Like Teen Spirit

Nem pulóver, csak majdnem: Kurt Cobain zöld csíkos barna póló-fehér hosszú ujjú póló kombója instant helyet nyert a rocktörténet ikonikus ronda gönceinek képzeletbeli gardróbjában... csakúgy, mint az MTV Unplugged-koncerten viselt kardigánja.

PULÓVEREKRŐL, ÉS EGYÉB RUHADARABOKRÓL ÍRT DALOKBÓL ITT VÁLOGATTUNK ÖSSZE EGY KOLLEKCIÓRA VALÓT.

Meryn Cadell: The Sweater

Ebben a dalban, ami inkább spoken word zenei kísérettel, egy fiatal lány monologizál a fiúk pulcsiviselési ballépéseiről, így a videójában is felvonul néhány béna darab. A kanadai underground zenész és performance művész 1992-ben váratlan sikert ért el hazájában ezzel az egy évvel korábban lemezre vett számával. Meryn Cadell 2003-ban férfivé operáltatta magát.

Lionel Richie: Hello

A ronda pulcsis videoklipek abszolút klasszikusa 1984-ből. Ilyen komoly divatmerényletnél különösen jó, hogy a szerelem vak, lásd a videó sztoriját.

Drake: Headlines

A kanadai rapper-énekes a pulóverek megszállottja, saját bevallása szerint ezer darabnál is több van belőle a ruhatárában. Sőt, saját márkás pulcsija is van, amit szépen reklámoz ebben a 2011-es klipjében. De rajta nem az van, hanem egy csodásan randa Missoni-darab.

A$ap Ferg: Work remix

A divatmániás A$ap Rocky brancsához tartozó Ferg ebben a klipjében minden idők legemblematikusabb ronda pulcsija, a túlzóan csiricsáré, patchworkös Coogi, illetve annak legnagyobb rapper-népszerűsítője, The Notorious B.I.G. előtt tiszteleg. Az ausztrál pulóvert egyébként a komikus Bill Cosby tette halhatatlanná a nyolcvanas években futó tévéműsorában. 

Alanis Morissette: Ironic 

A kanadai énekesnő négy szerepben, négy rút pulóverben.

https://recorder.blog.hu/2013/12/15/heti_top_10_csunya_pulcsis_klipek
Heti Top 10: csúnya pulcsis klipek
süti beállítások módosítása