Titokzatos lynch-i nő új klipjében Sky Ferreira

2013.11.30. 23:20, Frontrecorder

sky_1.jpg

A You're The One után Sky Ferreira cicis borítóval megjelent albumának címadó dalához, a Night Time, My Time-hoz készült videoklip, melyben a szőke énekesnő parókában és szexi fehérneműben kelleti magát, mintha csak egy David Lynch-film sötét titokzatosságba burkolt női szereplőjét alakítaná. A klip mellett mutatunk három "b-oldalas" dalt is Ferreirától.

RÖVID KRITIKÁNK SKY FERREIRA ALBUMÁRÓL ITT.

A Lynch-fíling egyáltalán nem véletlen, a klipet ténylegesen a rendező munkássága inspirálta. Ferreira óriási Lynch-rajongó, az egyetemi előkészítőre, ahová járt még tanult is róla, a Night Time, My Time cím pedig Laura Palmer egy mondására - Night time is my time - utal a Twin Peaks - Tűz, jöjj velem! mozifilmből. A sejtelmes, vészjósló hangulatú éjszakai videót a lassan Ferreira házirendezőjének mondható Grant Singer jegyzi, az énekesnő hol fekete, hol tűzvörös parókát visel, és amikor nem egy motel autós ágyán hentereg, egyebek közt egy fehér limuzin előtt sétál az éjszakában és megül egy elektromos hintalovat.

Íme a lynch-i módon a nézőt összezavaró klip:

A klipel egy időben megjelent egy EP Night Time, My Time B-Sides: Part 1 címmel, rajta az Everything Is Embarrassing és annak Unknown Mortal Orchestra-remixe mellett három eddig kiadatlan, az albumról lehagyott dallal. Az akusztikus Werewolf (I Like You) még Jon Brion producerrel készült:

A Can't Say No To Myself már az Ariel Rechtshaid és Justin Raisen produceri felügyeletével végzett munka eredménye:

Akárcsak a reggae-s lüktetésű szintis I'm On Top, amelynek társszerzője a Garbage frontasszonya, Shirley Manson:

Címkék: sky ferreira
https://recorder.blog.hu/2013/11/30/titokzatos_lynch-i_no_uj_klipjeben_sky_ferreira
Titokzatos lynch-i nő új klipjében Sky Ferreira
süti beállítások módosítása