Pharrellé a világ első 24 órás videoklipje

2013.11.22. 12:09, Frontrecorder

pharrell_1.jpg

Ez a hét végérvényesen az interaktív klipek hetévé avanzsált: a Queens Of The Stone Age látványos és Bob Dylan zseniális videója után az idei év két legnagyobb popslágerében (Get Lucky, Blurred Lines) éneklő Pharrell Williams is előállt a maga nézők által befolyásolható klipjével, amivel minden eddigi zenés videóra rátromfolt - a hosszával. A Happy ugyanis 24 órán, egy kerek napon át tart!

PHARRELL FELTŰNIK TYLER, THE CREATOR LEGUTÓBBI ŐRÜLT VIDEÓJÁBAN.

A vidám, klasszikus soulos beütésű tapsolós dal a Gru 2 című animációs film egyik betétdala, amelyhez azonban nem az ilyenkor szokványos filmjelenetes videó készült, hanem a világ első 24 órás klipje. A We Are From LA francia videoklip- és reklámfilmkészítő team a dal hangulatához igazodva táncoló, bohóckodó, lazázó, és úgy általában önfeledten örömködő embereket vett filmre, és ezekből a felvételekből állított össze egy egész napot kitevő anyagot. Összesen 360 jelentből áll a klip, amelyben többnyire hétköznapi emberek szerepelnek, de feltűnik persze benne jó pár híresség is; Pharrell mellett többek közt Tyler, the Creator és Earl Sweatshirt az Odd Future kollektívából, Jimmy Kimmel, Jamie FoxxMagic JohnsonKelly Osbourne és Steve Carell ( Gru hangját kölcsönző színész). A videó elkészítésében Yoann Lemoine, azaz Woodkid is segédkezett.

A WE ARE FROM LA A DEATH GRIPS-NEK IS KÉSZÍTETT EGY ÓRIÁSI INTERAKTÍV KLIPET.

Akinek van egy teljes napja arra, hogy végignézze a klipet, annak egyrészt gratulálunk, másrészt nincs más dolga, mint hogy éjfélre állítsa a videó óráját és elindítsa a filmet. A kevésbé időmilliomosok / türelmetlenebbek ugrálhatnak az időben tetszés szerint ide-oda kattintva az óra mutatóján. A klip bármelyik pillanata megosztható Facebookon vagy Twitteren. A Happy 24 órás videója folyamatosan fut, így mindig a valós óraállásnak megfelelő pillanatban lehet bekapcsolódni itt. Ja, és a hang elnémítható.

"Ízelítőnek" íme az első négy órája: 

Ez pedig a "normális" négy percbe összesűrített verzió:

Címkék: interaktív pharrell
https://recorder.blog.hu/2013/11/22/pharrelle_a_vilag_elso_24_oras_videoklipje
Pharrellé a világ első 24 órás videoklipje
süti beállítások módosítása