Itt az új Depeche Mode-klip!

2013.08.22. 17:47, rerecorder

dm_3.jpg

Ma indul a Depeche Mode észak-amerikai turnéja, hát dukál mellé egy kis figyelemfelkeltés is, amit nem csak Észak-Amerikában élvezhetnek a zenekar rajongói. A Magyarországon is megturnéztatott Delta Machine albumról (a Heaven és a Soothe My Soul után) a Should Be Higher a harmadik kislemez/klipes dal. Koncertélmény-nosztalgiát előcsalogató, élő videó.

A Should Be Higherhez forgatott videó tulajdonképpen egy élőben előadott dal koncertklipje, melyet Anton Corbijn készített, a DM fő vizuális felelőse, aki a 2006-os Suffer Well óta nem rendezett hagyományos videót a triónak. A mostani mozgóképben a távoli, nagy kivetítőt mutató képek a legszebbek, a legjellemzőbbek pedig az éppen esőzésben adott koncert miatt a színpad reflektorfényeiben jól látszó lehulló cseppek és a háttérvetítés tüzet mutató képsorának kissé elhasznált ellenpontozása. A végén még közönségénekeltetés is van.


VAJON VOLT AZ ELSŐ MAGYARORSZÁGI KONCERTEN IS 1985-BEN? EBBEN A VISSZATEKINTŐ, EXKLUZÍV BUDAPESTI ZENEKARFOTÓKAT MUTATÓ CIKKBEN MINDENNEK UTÁNAJÁRTUNK.


a Should Be Higher koncertvideója:

https://recorder.blog.hu/2013/08/22/itt_az_uj_depeche_mode-klip
Itt az új Depeche Mode-klip!
süti beállítások módosítása