Slap In The Bass feat. Sena: Bye Bitches (videoklip + mp3)

2013.05.17. 16:49, Frontrecorder

slapinthebass.jpg

A veszprémi Slap In The Bass egyike a nemcsak hogy az aktuális trendeknek megfelelő és nemzetközi színvonalú, de külföldön valóban népszerű és sokat foglalkoztatott kisszámú hazai tánczenei formációnak. Legfőbb kiadójuk a német No Brainer, de jelent már meg zenéjük a Norman Cook-alapította Southern Fried-nál és a Steve Aoki-féle Dim Mak-nél, a legfrissebb trekkjüket pedig a Budapesten is többször járt portugál Buraka Som Sistema labelén, az Enchufadán jegyzik. A nemrég új szólóalbummal jelentkező Sena közreműködésével készült, súlyos basszuspofonokat osztó Bye Bitches nálunk rögtön letölthető, és mutatjuk az incselkedős klipjét is.

sitb.jpgA duót alkotó Csekényi Kristóf és Divald Gergely kapcsolata Senával nem új keletű, még 2010-ben, az Irie Maffia What's My Name?! című második albumán szereplő Bacardi Cola remixelésén keresztül barátkoztak össze az énekesnővel, és már akkor felmerült, hogy csináljanak közös számot, ami végül mostanra jött össze. A Bye Bitches alapja tavaly nyáron született, az éneket télen sikerült felvenni, és átadni az Enchufada kiadónak, amely az Upper Cuts sorozatában tette elérhetővé a számot április végén. Az Enchufadát - egyben a Buraka Som 
Sistemát - irányító Branko sem most fedezte fel a srácokat; régóta levelezgettek, majd tavaly egy buliban játszottak Budapesten, amit hamarosan követett a Slap In The Bass bemutatkozása a kiadónál a Tapa című számmal a Hard Ass Compilation válogatáson, amely a digitális formátum mellett cd-n is megjelent. De vissza a jelenbe, a Bye Bitches című - Diplo BBC Radio 1-os műsorában debütált - falbontó partiszám alább meghallgatható és letölthető:

A tüzes számhoz egy kevésbé túlfűtött, inkább játékosan pajkos, minimál képi világú klip készült a duó, Sena, valamint két fiatal lány szereplésével. A Slap In The Bass ötletei alapján a forgatást és a vágást két barátjuk, a Hösök alapító tagjaként ismert Brash, azaz Barcza Sándor és Lang Győző vezényelte le.


Szintén Brash rendezte a Slap In The Bass előző klipjét, az Indian Legends című számra:

https://recorder.blog.hu/2013/05/17/slap_in_the_bass_feat_sena_bye_bitches_videoklip_mp3
Slap In The Bass feat. Sena: Bye Bitches (videoklip + mp3)
süti beállítások módosítása