Elindult a DJ Magazin

2013.03.16. 17:54, rerecorder

ballantines_logo.jpg

(X) A magyar DJ MAGAZIN megjelenése alkalmából a lap stratégiai partnere, a Ballantine’s zártkörű lapindítóra invitálta a magyar DJ szakma kiemelkedő egyéniségeit.

A Ballantine’s vendégeként elsőként ismerhették meg a DJ Magazint a meghívottak: Bárány Attila, DJ Dominique, Jay Lumen, Andro, Lauer, Chriss, B. Tóth László valamint a DJ Szövetség elnöke, Jeszenszky Zsolt.

A megjelentek számára a Ballantine’s egyedi gasztonómiai élményt kínált: a külön nekik alkotott DJ design vacsora a Büfé Budapest kezét dicséri, a különleges Ballantine’s whisky kóstolóra pedig Budapestre látogatott a skót márkanagykövet is.

A magyar DJ Magazin főszerkesztője, Bozóki János bemutatta a magazin felépítését, tartalmát, majd kötetlen vitafórum következett, amelyen a DJ világ aktuális történései, a szakma jelene és jövője került terítékre.

A DJ magazin létrejöttének célja, hogy a szakma összetartását erősítse, elismertségét növelje a szakmán kívüliek és a nagyközönség felé. A magazinban az aktuális hírek és érdekességek mellett partibeszámolók, interjúk, képes riportok valamint partynaptár kapott helyet.

A magazin szakmai támogatója a Magyar Lemezlovas Egyesület, amelynek tagjai díjmentesen kapják meg a havonta megjelenő magazint.

Címkék: dj magazin
https://recorder.blog.hu/2013/03/16/elindult_a_dj_magazin
Elindult a DJ Magazin
süti beállítások módosítása