Későbbi időpontra csúszott a Crystal Castles-koncert

2013.01.30. 17:43, rerecorder

crystalcastles970600.jpg

Az eredetileg február 26-ra tervezett, és már rég telt házas budapesti Crystal Castles-koncert új időpontban kerül megrendezésre, a harmadik lemezével turnézó (és épp a napokban új klippel is jelentkező) kanadai duó július 10-én lép fel az A38 Hajón.

Az A38 Hajó sajnálattal tudatja, hogy rajta kívül álló turnészervezési okok miatt a Crystal Castles eredetileg 2013. február 26-ra tervezett budapesti fellépése elmarad, és ehelyett 2013. július 10-én lép fel a zenekar, változatlan helyszínen, az A38 Hajón. Az alábbiakban a zenekar menedzsmentjének bejelentése:

"Előre nem látott időpont-egyeztetési probléma miatt a Crystal Castles nyárig nem tud fellépni az A38 Hajón – sajnáljuk, hogy így alakultak a dolgok, mindez egy utazási-logisztikai hiba nem szándékolt eredménye. Köszönjük a megértést, és továbbra is nagyon várjuk a budapesti fellépést, aminek új időpontja 2013. július 10."

Az A38  közleménye így folytatódik: "Az eredetileg tervezett, és régóta telt házas február 26-i fellépésre már megváltott koncertjegyek természetesen érvényesek a július 10-i koncertre. A jegyek szükség esetén 2013. március 26-ig visszaválthatók az A38 Hajó jegypénztárában. Sajnos technikai okok miatt az online vásárolt jegyeket is csak személyesen lehet visszaváltani. A kényelmetlenségért elnézést kérünk, és reméljük, hogy a július 10-i időpont minden rajongónak megfelel."


ADDIG OLVASGASSÁTOK A 2011-ES SZIGETEN KÉSZÜLT, SZÓRAKOZTATÓAN TÖMÖR CRYSTAL CASTLES-INTERJÚNKAT!

Az esetlegesen visszaváltott, új időpontra megvásárolható jegyekről az A38 honlapján és Facebook-oldalán lehet tájékozódni.

 

Ez pedig a zenekar legújabb, épp a napokban bemutatott videója:

 

 

https://recorder.blog.hu/2013/01/30/kesobbi_idopontra_csuszott_a_crystal_castles-koncert
Későbbi időpontra csúszott a Crystal Castles-koncert
süti beállítások módosítása