Zola Jesus után Kanye West is rászabadult Rihanna új slágerére

2012.11.17. 11:37, recordernews

rihannakanyezola.jpg

Miközben Rihanna azzal van elfoglalva, hogy 777 nevű egyhetes miniturnéjának hét állomása között a repülőgépén kétszáz meghívott újságíró és rajongó poharába locsolja a világ egyik legdrágábbjának tartott Ace Of Spades pezsgőt (igen, tényleg így van), addig a mainstream hip hop nárcisztikus cárja, Kanye West gyorsan feldolgozta az énekesnő új albumának első kislemezdalát.

KANYE NEM OK NÉLKÜL IGYEKSZIK ELTERELNI A FIGYELMET ERRŐL.

Diamonds (eredeti dal és videó itt) rapbetéttel ellátott verziójában Kanye szájából felröppennek utalások az Illuminatira, a párizsi Louvre-ra, Fresh Prince-re (ugye megvan a huszonéves Will Smith-t főszerepeltető amerikai sorozat?) és a Chocolate Rain című YouTube-mémet létrehozó Tay Zondayre, sőt, még rikácsolni is halljuk őt.

Nem ez az első alkalom, hogy hozzányúltak a friss slágervárományos dalhoz: alig egy napja a nemrég még magyar divatvideóban felbukkanó Zola Jesus is elkészítette a maga változatát, kicsit másféle ütősökkel, a dalon viszont gyökeresen nem változtatott. A Twitteren csak annyit fűzött hozzá: "egy aprócska köszönöm a rajongóimnak és a követőimnek."

https://recorder.blog.hu/2012/11/17/kanye_west_raszabadult_rihannara
Zola Jesus után Kanye West is rászabadult Rihanna új slágerére
süti beállítások módosítása