Jaj, Kanye Westnek is van szexvideója!

2012.09.22. 00:37, recordernews

kanyesextape_1.jpgA Radar Online beszámolója szerint a nárcisztikus rapperek legnárcisztikusabbja, Kanye West több közös vonásban osztozik barátnőjével, Kim Kardashiannel, mint gondolnánk: ő ugyanis szintén szerepel egy pajzán kisfilmben, és nem meglepő módon szintén nem egyedül.

A bulvároldal szerint a felvétel (amiről azt állítják, hogy teljes egészében látták, és meg tudják erősíteni, hogy tényleg Yeezy-t látták benne, lásd a mellékelt képet) közel húsz perces, és úgy tűnik, egy hotelszobában rögzítették, mégpedig Kanye tudtával – hisz történetesen ő az, aki beállítja a kamerát.

Ennél is pikánsabb adalék, hogy a hancúrpartner nem Kim Kardashian, ellenben egy olyan lány, aki megszólalásig hasonlít rá, és azt állítja magáról, hogy 18 éves, házas, de otthon nem kap jó szexet. "Ezért vagyok itt" – mondja a videóban. Ami ezt követően jön, az fülledt lepedőakrobatizmus több pozícióban, közben azonban egyszer sem csókolják meg egymást a felek. És amit még fontosnak tartott a site megjegyezni: Kanye gumiban vezényelte le az aktust.

MENNYI PÉNZT TERMELT KANYE WEST MOSTANÁBAN? OLVASD EL ITT!

Egy san franciscói szexipari bennfentes szerint a film azelőtt készült, hogy a rapper randizni kezdett volna Kimmel, és most, hogy a felvételt illetéktelenek már árulják is a megfelelő orgánumoknak, teljesen ki van bukva. "Nem akarja, hogy nyilvánosságra kerüljön, és mindent megtenne azért, hogy ezt elkerülje" - mondta a forrás.

Pikáns adalék kettő: nemrég kiszivárgott egy új szám Kanye következő lemezéről, amiben egy sor arra utal, hogy ő egyébként nagyon is büszke, hogy a nője "szupersztár lett egy házivideótól." A TMZ videója erről:

https://recorder.blog.hu/2012/09/22/kanye_westnek_is_van_szexvideoja_de_nem_orul_hogy_kiderult
Jaj, Kanye Westnek is van szexvideója!
süti beállítások módosítása