Blur: Under the Westway (live @ Hyde Park)

2012.11.15. 09:20, recordernews

blurhyde.jpg

Aki a nyáron nem látta, de nagyon kíváncsi arra, hogy a Blur hogyan alakított a londoni olimpia záróeseményén a Hyde Parkban, annak nem kell tovább öklöt tördelnie: hamarosan az egészet hallhatja, de addig is egy részletét megnézheti videón.

TALÁN MÉG A 2013-AS SZIGETRE IS ELJÖHET A BLUR?

Parklive cím alatt ugyanis az egész, tökéletes minőségben rögzített koncertfelvétel napvilágot lát egy ötlemezes CD/DVD dobozban december 3-án. És nem csak ez lesz benne, hanem exkluzív felvételek, BBC sessionök és 60-80 oldalnyi eddig nem látott, szuper fotó is (persze mindez csak a teljes "deluxe" változatban, akinek erre nincs érkezése, az itt válogathat a többi verzió közül). Amolyan mézesmadzag gyanánt azért kidobtak egy videót is a fellépésről, itt éppen az Under The Westway-t adják elő:

Ide tartozó hír még, hogy a zenekar kreatív agytrösztje, Damon Albarn tegnap a BBC 90. születésnapjára egy háromperces bolondos zeneművet rakott össze, amit egyszerre játszottak le a rádió valamennyi állomásán, 120 milliós potenciális közönségnek. Albarn a fura kollázsban mindenfélét összeboronált: a szokásos Big Ben-harangozáson túl egy ismert 1922-es keringőt madárcsicsergéssel, rádióinterferenciás zajokat, amik fölött gyerekek mondják el gondolataikat a jövőről, vagy éppen Bertrand Russell Morse-kódra átültetett idézetét, amely szerint "a szeretet bölcs, a gyűlölet buta."

Címkék: damon albarn blur
https://recorder.blog.hu/2012/11/15/blur_under_the_westway_live_hyde_park
Blur: Under the Westway (live @ Hyde Park)
süti beállítások módosítása