Nagy dolgot jelent ma be a Depeche Mode

2012.10.23. 10:05, recordernews

depeche.jpg

Hogy mit, azt egyelőre jótékony homály fedi, mindenesetre az Electronic Beats oldalán az olvasható, hogy a Depeche Mode ma, ebédidőben, egyenesen Párizsból annyira jelentőségteljes bejelentésre készül, hogy azt az oldalon live stream formájában érdemes lesz majd követni, az előbb említett linken. Sőt, a szintipop tábornokai már saját oldalukra is kipakoltak egy visszafelé pörgő számlálót.

DAVE GAHAN AZT MÁR ELÁRULTA, HOGY ÚJ DM-ALBUM VAN A LÁTHATÁRON.

A videós közvetítés kezdete október 23., pontban délután fél kettő, de annak sem kell aggódnia, aki az ünnepnap miatt messze eltávolodik az internettől, mert később mindent visszaolvashat blog formájában (és természetesen mi is összefoglaljuk majd a lényeget).

Többen egyébként jó ideje tudni vélik  sőt, van, aki már tényként írta meg , hogy a csapat világkörüli turnéját jelenti be, és már egy rakás dátum is nyilvánosságra került, Jonathan Kessler menedzser júliusban viszont azzal nyugtatta a kedélyeket, hogy valóban van szó turnéról, de időpontokat még nem tud mondani. Mindenesetre ha a rajongói fórumokon elterjedt dátumoknak mégis hihetünk (ez talán ma kiderül), akkor a Depeche Mode 2013. május 21-én a Puskás Ferenc Stadionban is koncertezik.

Címkék: depeche mode
https://recorder.blog.hu/2012/10/23/nagy_dolgot_jelent_ma_be_a_depeche_mode
Nagy dolgot jelent ma be a Depeche Mode
süti beállítások módosítása