The Ting Tings: Soul Killing

2012.02.09. 08:30, -recorder-

A 2008-ban We Started Nothing című energikus és slágeres debütáló albumával világszerte nagy sikert arató angol Ting Tings indie-pop duó – mely a Recordernek a legutóbbi VOLT Fesztiválon adott interjút – 2012. február 27-én végre előáll Sounds From Nowheresville névre keresztelt második lemezanyagával. A tízszámos új albumról a Hang It Up és Silence című kislemezdalokat már a tavalyi év végén bemutattuk klipjükkel együtt, tegnap pedig az amerikai Spinner.com oldalon megvolt a hivatalos premierje a Soul Killing című számnak is, az igazán színes és eklektikus új dalcsokor egyik kiemelkedő darabjának, amely ska-reggae lüktetésével igencsak kilóg a gitáros-énekesnő Katie White és a multiinstrumentalista-producer Jules De Martino alkotta duó eddigi diszkográfiájából – külön érdekessége, hogy az alapot egy nyikorgó spanyol hintaszék szolgáltatja. Katie szerint a dal a showbiznisz frusztráló, lélekölő oldaláról szól. Nos ahhoz képest elég vicces és játékos.

a Soul Killingből élő verziót még nem tudunk mutatni, de itt az új lemez egy másik dalának, a Hit Me Down Sonnynak a koncertfelvétele, ahol a dal utolsó harmadába a Morcheeba zenekarvezető-gitárosa, Ross Godfrey is beszáll pengetni:


a Sounds From Nowheresville további dalai is felkerültek már a YouTube-ra– itt már hallható elejétől végéig a teljes tízszámos album, illetve dalonként tovább is léptethető:

időközben megérkezett az album deluxe kiadásának bővített számlistája is:

1. Silence
2. Hit Me Down Sonny
3. Hang It Up
4. Give It Back
5. Guggenheim
6. Soul Killing
7. One By One
8. Day To Day
9. Help
10. In Your Life
11. Silence (Bag Raiders Remix)
12. Hang It Up (Inertia Remix)
13. Give It Back (Demo)
14. Hang It Up (Abacus & Vargas Remix)
15. Hands
16. Guggenheim (Got It Right Mix)
17. Hang It Up (Shook Remix)
18. Ain’t Got Shit
19. Hang It Up (CKB Remix)

 

http://www.thetingtings.com
http://wethinkwearethetingtings.tumblr.com

összeállította: Biczó Andrea 

.

Címkék: the ting tings
https://recorder.blog.hu/2012/02/09/the_ting_tings_soul_killing
The Ting Tings: Soul Killing
süti beállítások módosítása