Noel Gallagher's High Flying Birds: If I Had A Gun...

2011.08.30. 19:45, -recorder-

Az Oasis feloszlás után két évvel visszatérő dalszerző-gitáros-énekes Noel Gallagher a klippel is megtámogatott The Death Of You And Me Top10 kislemezdal után (melyhez egy B-oldalas szám is tartozott The Good Rebel címmel) most egy újabb míves szerzeményt adott közre első szólóanyagáról, az október 17-én megjelenő Noel Gallagher's High Flying Birds albumról. Azt még nem tudni biztosan, hogy az If I Had A Gun... című dal hivatalos kislemez lesz-e vagy hogy készül-e hozzá klip, de borítóképet mindenesetre terveztek hozzá. Itt rögtön meg is tekinthető, alatta pedig maga az új stúdiófelvétel is meghallgatható (sőt egy 2009-es Oasis-turnén rögzített korai verziót is bemutatunk belőle).

ebből a 2009. április felvételből kiderül, hogy Noel már az Oasis fennállása idején elpengette ezt a dalt egy-egy koncert előtti beállás során: 

ráadásnak itt van Noel Gallagher Sitting Here In Silence című 2006-os alkalmi koncertműsora, melyben az Oasis-gitáros Gem Archerrel és Terry Kirkbride dobossal kiegészülve énekli néhány híres szerzeményét a zenekar repertoárjából:

http://www.noelgallagher.com

összeállította: Déri Zsolt

Címkék: oasis noel gallagher
https://recorder.blog.hu/2011/08/30/noel_gallagher_s_high_flying_birds_if_i_had_a_gun
Noel Gallagher's High Flying Birds: If I Had A Gun...
süti beállítások módosítása