Lady Gaga gyökeret ver a FarmVille-en + Marry The Night (új dal)

2011.05.17. 23:51, Recorder.hu

A világ egyik legsikeresebb játékfejlesztő cége grandiózus in-game promócióval támogatja a világ egyik legsikeresebb – immár földművelésügyi és vidékfejlesztési kérdésekben is illetékes – énekesnőjének jövő hétfőn piacra kerülő új albumát. Az elmúlt hetekben már publikált négy beharangozó dal (Born This Way, Judas, The Edge Of Glory, Hair) után pedig még további hármat is közreadnak még a lemezmegjelenés előtt – az első, a Marry The Night című szám már rá is szabadult a telepesekre!

A Zynga csak a Facebookon több mint 44 millió felhasználót számláló FarmVille alkalmazása május 17-től új, mágikus unikornisok és motorozó birkák otthonául is szolgáló farmmal bővült, melynek látogatói már a hivatalos megjelenés előtt meghallgathatnak három nap alatt három új számot Lady Gaga új albumáról (az első, a Marry The Night már cikkünk alján is hallható), sőt később ingyenesen le is tölthetik az egész lemezanyagot – legalábbis azok, akik vásárolnak egyet a 25 dollár értékű speciális játékkártyákból. A GagaVille brand számos, bizonyára sokak számára izgató virtuális ajándékán kívül az integrált vásárlásösztönző kampány részét képező, iPhone-on, iPaden és androidos mobilkészülékeken is űzhető Words With Gaga kvízjáték kézzelfogható nyereményekkel, például koncertjegyekkel és dedikált CD-kkel is kecsegtet.

Lady Gaga nem telepszik le véglegesen a virtuális víkendházban: a saját gazdaságukat képzeletbeli mezőgazdasági termények és haszonállatok nevelésével gyarapító játékosok csak tíz napon át tehetik tiszteletüket új, hírneves kerítésszomszédjuk telkén. A GagaVille május 26-a után bezár, de azt még nem tudni, hogy pixeldózerek jönnek-e a földdel egyenlővé tenni az interaktív tanyavilág hamar népszerűvé vált látványosságát vagy csak egy programozó jön, és töröl pár sort a kódból.

 

A program teaserfilmje:

A GagaVille használati útmutatója és útvonaltervező demója:

...és az első exkluzív dal, a Marry The Night, melyet azóta Perez Hilton is közreadott:

http://www.ladygaga.com
http://www.zynga.com/ladygaga
http://www.facebook.com/FarmVille

https://recorder.blog.hu/2011/05/17/lady_gaga_gyokeret_ver_a_farmville_en
Lady Gaga gyökeret ver a FarmVille-en + Marry The Night (új dal)
süti beállítások módosítása