Hallgasd meg Donald Glover új meglepetéslemezét!

2020.03.15. 13:34, Gaines

donaldgloverpresents.png

Ma reggel jelent meg az interneten Donald Glover, azaz Childish Gambino új honlapja, Donald Glover Presents néven, ahol folyamatos loopban streamelik az énekes-rapper-dalszerző új lemezét.

Vagy legalábbis gyanítjuk, hogy ez az új lemez lehet: Glover hivatalosan nem nyilatkozott még a megjelenésről, az oldal linkjét először a Twitteren osztotta meg egy felhasználó, majd később az énekes menedzsmentjéből is többen megosztották ezt a tweetet. A lemez 12 számot tartalmaz, szerepelnek köztük olyanok, amiket már hallhattunk korábban, például Feels Like Summer, vagy Guava Island című kisfilmben felcsendült Time; a Warlords című nyitószám már elhangzott Gambino tavalyi Coachella-koncertjén, az Algorhythm pedig egy kiterjesztett valóság appon keresztül debütált. A dalokban közreműködik 21 Savage, Ariana Grande és SZA.

AZ A SZUPERKÉPESSÉGE, HOGY MINDENBEN ZSENIÁLIS: DONALD GLOVER-PORTRÉ

Arról nem szól a fáma, hogy ez akkor most egy Childish Gambino-féle album-e – a honlap nevéből ítélve valószínűleg nem, plusz Glover elméletileg tavaly ősszel "nyugdíjazta" alteregója élő fellépéseit, másfelől viszont több dal Gambino néven látott korábban napvilágot. Az oldalon a zenén felül csak egy négy részre osztott, rajzolt lemezborító szerepel, amin az egész világ lángba borul, az emberek levetik magukat az épületek ablakaiból, imádkoznak, kétségbeesnek, kacagnak vagy szelfiznek. Glover jelenleg épp az Atlanta című sorozata harmadik és negyedik évadját készítette, ám a koronavírus terjedése miatt leállították a forgatást.

https://recorder.blog.hu/2020/03/15/hallgasd_meg_donald_glover_uj_meglepeteslemezet
Hallgasd meg Donald Glover új meglepetéslemezét!
süti beállítások módosítása