Courtney Love látta Kurt Cobain kísértetét, szexről pedig nem nyilatkozik

2019.06.13. 16:26, Gaines

courtneylove.jpg

Courtney Love az elmúlt négy évben nem foglalkozott zenével, utoljára 2015 májusában adott ki egy klasszikusan grunge-os kislemezt Miss Narcissist címen, hogy aztán zenei téren azóta se hallasson magáról, helyette divattal foglalkozik, színészkedik, feltűnik Marilyn Manson klipjében, és pereskedik volt menedzserével. Az Interview magazin most húsz híres ismerősét/barátját/pályatársát kérte fel, hogy tegyenek fel kérdéseket "a grunge királynőjének", Love pedig érdekeseket válaszolt rájuk.

Az egyik ilyen kérdés Joshua Boone színész részéről úgy szólt, hogy Love látott-e már valaha kísértetet. Az énekesnő tömör választ adott: „Amikor Seattle-ből Hancock Parkba költöztünk Francesszel [Frances Bean Cobain, Courtney Love lánya] és Edwarddal [Edward Norton színész, akivel Love akkoriban járt], egy pillanatra megpillantottam Kurtöt. Egy széken ült, odaköszönt nekem, majd felkelt és távozott.” Akár ez is lehetett volna a cikk zárókérdése, de még rátromfolt Marilyn Manson, aki arról érdeklődött, melyik volt Love életének legemlékezetesebb szexuális élménye. Love először Ariana Grande thank u, next című dalát említi a válaszában, mondván, a mai női popsztárok mintha sportot űznének abból, hogy híres csávókat szednek fel, majd énekelnek róluk, aztán elismeri, hogy végül is ő is ugyanezt tette a maga idejében. Végül pedig rövidre zárja a dolgot: „Hagyjuk a picsába. Nem válaszolok erre a kurva kérdésre.”

KURT COBAIN LEGENDÁS GITÁRJA KÖRÜL DURVA CSATA ALAKULT KI

A maradék tizennyolc kérdést is érdemes végigbogarászni, Kate Moss például arról kérdezi, melyik volt a legmenőbb koncertje, Lana Del Rey tanácsot kér, hogyan inspirálódjon az ember sok év után is zeneileg, Shirley Mansonnak a kedvenc költőiről és íróiról mesélhet. Van egy szórakoztató anekdotája a 2000-es Golden Globe-díjátadóról, ahol szemétkedett Phil Collinsszal, mert az R.E.M.-nek adta volna át szívesebben a legjobb betétdalért járó díjat (az Ember a Holdon című filmért, amelyben ő is szerepelt), és beszél arról is, hogy ha ma lenne 25 éves, egyáltalán nem biztos benne, hogy most is rockzenész lenne, mert jelenleg baromi nehéz dolga van annak, aki rockzenekarban szeretne játszani. A teljes interjú itt olvasható.

A ROCK MEGHATÁROZÓ ZENÉSZFELESÉGEI KÖZÖTT ELSŐ COURTNEY LOVE

Courtney Love két legutolsó dala, a Miss Narcissist:


és az Empire című sorozathoz szerzett betétdal, a Walk Out On Me:

https://recorder.blog.hu/2019/06/13/courtney_love_latta_kurt_cobain_kisertetet_szexrol_pedig_nem_nyilatkozik
Courtney Love látta Kurt Cobain kísértetét, szexről pedig nem nyilatkozik
süti beállítások módosítása