Vakáció feszt zenével 2018 – Nyári fesztiválok Európában (10. rész: Soundwave Festival)

2018.06.08. 09:08, rerecorder

soundwave2018_v1-thumbnail-800x460-90.jpg

Miközben a magyar fesztiválszíntér nagyjából minden igényt lefed – és az események többsége stabil lábakon áll –, azért évről évre egyre több magyar választ egy környékbeli bulit is a nyárra. Így le lehet tudni a vakációt, miközben elcsíphetünk egy-két olyan előadót, aki nem lép fel hazánkban. Cikksorozatunk már hetedik éve kalauzol a legérdekesebb, többnyire elérhető közelségű fesztiválok között. Július utolsó hétvégéjén szerintünk jó alternatíva a nyaralás-fesztivál kombóra a horvát tengerpart és az utoljára megrendezett Soundwave feszt!

További európai fesztiválajánlatok 2018 nyarára: Orange WarsawBest Kept Secret, INmusic, Tauron Nowa, HalfwayPohodaDourMelt! FestivalSiren.


SOUNDWAVE FESTIVAL

Időpont: július 26-30.

Helyszín: Tisno, Horvátország

Jegyár: bérlet 145 € (kb. 46.000 Ft)

Tíz évvel ezelőtt gyakorlatilag a Soundwave (és még egy-két másik partifeszt) rúgta be az ordenáré biznisszé növő horvát fesztiválipar ajtaját, azóta mindenki őket másolja, így a szervezők döntése alapján az idei lesz az utolsó eseményük ezen a néven. Természetesen itt is van vitorlásparty, tengerpart meg rengeteg brit dj, ahogy az összes hasonló horvát bulin, de ezeken kívül a végső Soundwave-re amúgy is kitettek magukért a bookerek, lesz például a friss lapszámban méltatott Sons Of Kemet, valamint hiphop-r&b téren Loyle Carter és Mahalia is (az időszak másik tuti horvát bulija, a Love International sajnos már sold out).

Mika László

https://www.soundwavecroatia.com/

https://recorder.blog.hu/2018/06/08/vakacio_feszt_zenevel_2018_nyari_fesztivalok_europaban_10_resz_soundwave_festival
Vakáció feszt zenével 2018 – Nyári fesztiválok Európában (10. rész: Soundwave Festival)
süti beállítások módosítása