Nyaralás külföldi koncerteken – Fesztiválok a közelben (6: Siren Festival)

2016.07.13. 09:27, wordrecorder

vasto-siren650.bmp

Szokásos nyári, környékbeli országokra fókuszáló fesztiválkörképünk első sorozatában július végéig ajánlunk, méghozzá ezúttal azt a Siren Festivalt, amely a közép-kelet európai körút (Inmusic, Halfway, Pohoda, Creepy Teepe, Colours Of Ostrava) után az olasz tengerparti város, Vesto díszletei közé hozza el a fesztiválhangulatot.

Egyre többen beszélnek arról, hogy előbb-utóbb alábbhagy a világon végigsöprő fesztiválőrület és kipukkad az évek óta növekvő lufi. Lehet, hogy így lesz, de idén még bőven vannak említésre méltó rendezvények – a környékünkön is. Most mellőzzük a horvát tengerpart bulifesztiváljait, amelyek tényleg egymást érik, az elektronikus zene kedvelőinek mindegyiket nyugodt szívvel ajánljuk, hiszen a fellépők minősége és a színvonal (bár ezzel együtt egy bérletek ára is) változatlanul magas.


# Siren Festival

Időpont: július 21-24.

Helyszín: Vasto, Olaszország

Jegyár: bérlet 60 euró (kb. 18.500 Ft), napijegy 40 euró

Siren Festival

Íme, egy másik fesztivál azoknak, akik már nagyon unják a sátrazós tömegrendezvényeket. A Vasto városkában és annak környékén megtartott fesztivál ugyan nem őrületes fellépőnévsorával hódít, de a koncertek tökéletes kísérői lehetnek a lélekemelő mediterrán ejtőzésnek. Itt az Editors a sztár, de mi azért mégis inkább Thurston Moore-t, a dreampop klasszikus A.R. Kane-t, a tavaly remek albummal jelentkező pszichedelikus rocker Tess Parks-t, az ausztrál szívtipró Ry x-et és a rejtőzködő folktrubadúr Josh T. Pearsont (na meg Adam Greent, a Notwistet és Gold Pandát) emeljük ki.

https://recorder.blog.hu/2016/07/13/nyaralas_kulfoldi_koncerteken_fesztivalok_a_kozelben_6_siren_festival
Nyaralás külföldi koncerteken – Fesztiválok a közelben (6: Siren Festival)
süti beállítások módosítása