Újzene-formációba állt Beyoncé

2016.02.07. 12:21, subrecorder

1035x1035-image003.jpg

Alig egy héttel Rihanna meglepetésalbuma után visszatért a másik popkirálynő, Beyoncé is, igaz ő csak egyetlen dallal, amelyhez viszont igen látványos klip is készült az elárasztott New Orleans-ban.

Beyoncé ma este, az ötvenedik Super Bowlon lép fel a Coldplay társaságában a félidei showban, az időzítés tehát egy új dal kiadására tökéletes, de hát ezt már tőle rég megszokhattuk. Az egész meglepetéslemez-mizériát, ami olyan menő lett az elmúlt 2-3 évben, az elsők közt kezdte el a 2013 decemberében egyszer csak az iTunes-ban feltűnt legutóbbi (videó)albumával. Azóta viszont csak a Beyoncé bővített kiadásán hallhattunk tőle új dalokat - a 7/11 mondjuk így is igen nagy sláger lett.


A SEMMIBŐL ÉRKEZŐ MEGLEPETÉSLEMEZEKET ITT GYŰJTÖTTÜK ÖSSZE EGY CIKKBEN.

Most pedig itt van a Formation, amelyről nem tudni, hogy egy új anyag előfutára, vagy csak egy egyszeri hypegenerátor, mindenesetre inkább az előbbi oldalára dönti a mérleget az, hogy a videója túl nagyszabású. Stílusában a dal nem fut messze a 2013-as anyagon hallható, déli hiphophangzással kísérletező szerzeményektől, a producer az ebből a szcénából érkező Mike WiLL Made-It volt, míg a szövegbe állítólag a Rae Sremmurd-testvérpár fiatalabb tagja, Swae Lee segített be. Szó van amúgy benne az Illuminatiról és fekete Bill Gates-ről, a klipben pedig feltűnik Beyoncé és JAY Z kislánya, Blue Ivy is. Ezen kívül az énekesnőt láthatjuk például egy vízen lebegő rendőrautón, amellyel a videó végén jól elmerül a Katrina-hurrikántól sújtott városban.


Beyoncé új dala és videója:

Címkék: beyoncé
https://recorder.blog.hu/2016/02/07/ujzene-formacioba_allt_beyonce
Újzene-formációba állt Beyoncé
süti beállítások módosítása