Magyarradar – PASSED

2015.01.09. 14:35, rerecorder

passed_sajtofoto.jpg

A 2014 őszén remek – műfajilag: popos elektronika – ep-vel jelentkezett GOMA duó a Nizalowski-ikrekkel kiegészülve PASSED néven elkészítette 2014 hazai underground slágerét, a Mesmerize-t. Ez az az eset, amikor egyetlen szám alapján megérdemelt a hájp. Most, hogy a BBC kihirdette Sound Of 2015 listáján az idei év legesélyesebb popzenei befutóit, jöjjön a Recorder tuti tippje 2015 magyar befutójára – Magyarradar rovatunkban bemutatja magát a PASSED.

Megalakulás éve: 2014.

Tagok: GOMA (Lee és Lewis producerduója), Nizalowski Dorottya – ének, Nizalowski Fanni – hárfa.

Stílus: Cloud, pop, r’n’b.

Hatások: Sad Boys, Cashmere Cat, Flume, Catrin Finch.

Kiadók: :( (még nincs)

Történet: Lee és Dóri már négy éve nézegették egymást a Facebookon, de soha sem beszéltek. Aztán 2013 őszén egyszercsak mégis összeismerkedtek. Mivel Lewis ekkor már javában dolgozott Lee-vel a GOMA nevű produkciójukon, ő is megismerkedett Dórival és ikertestvérével, Fannival. A lányok és a fiúk is zenéltek, ez adta az ötlet, hogy legyen egy közös szám. A barátok szerint a zene jó lett, úgyhogy elindították együttesüket PASSED néven.


A PASSED ELMESÉLTE A RECORDERNEK, HOGY MIK VOLTAK A KEDVENC ZENÉI 2014-BEN.

Megjelenések: Szép, csinos, jóképű, vidám.

Küldetés: Kitalálni merészen új dolgokat és népszerűsíteni a hárfazenét.

Jövőkép: Szeretnénk megnyerni A Dal című versenyt, s megmutatni a zenénket az Eurovíziós Dalfesztiválon, majd elkészíteni az első kislemezünket és minden számunkhoz felvenni egy-egy ütős videoklipet.

Mellékprojektek: GOMA, Little Rebel – Dóri énekes szólóprojektje.

Szexepil: Hárfa, ’90-es évek hangulata.

Legnagyobb eredmény, elismerés: Legjobb barátokként alkotunk valamit, ami néhány percre örömet okoz és mosolyt csal az emberek arcára! (A PASSED Mesmerize-a bekerült a A Dal című verseny 30-as mezőnyébe – a szerk.)

nyitókép: Attila Olah


és akkor az itthon egészen nagy hájpot generáló, kiváló Mesmerized

https://recorder.blog.hu/2015/01/09/magyarradar_passed
Magyarradar – PASSED
süti beállítások módosítása