És akkor hallgassuk meg az új hiperkarma-lemezt!

2014.10.30. 19:10, rerecorder

hiperkarma fekvő_1.jpg

Bőségesen felvezettük már, úgyhogy most maradjunk csak a lényegnél: holnaptól kapható a hiperkarma harmadik albuma, a Konyharegény, ami mától már meg is hallgatható online. A 2003-as amondó című második lemez tíz éve várt folytatása itt van és ott veszi fel a fonalat, ahol az előző elejtette: a magyar popzene egyik legnagyobb tehetsége, Bérczesi Róbert és zenekara dicsőségen visszatért!

konyharegény 500x500-000000-80-0-0.jpgA 12 év drogozás után kitisztult Bérczesi Róberttel tavasszal beszélgettünk hogylétéről, nemrég pedig a hosszan készült új albumról, aztán bemutattuk a lemez felvezető videóját, amely a Senkitöbbet című szerzeményhez született, a szerző végül dalról-dalra kommentálta a Konyharegény összes felvételét. Hallgassuk most az új lemezt és olvassuk mellé a hozzáfűznivalókat - és örüljünk ennek a páratlan visszatérésnek.

(És persze akinek van jegye rá, az élvezze az október 31-i, pénteki, már telt házas hiperkarma-koncertet a PeCsában, ahol először lesz cd-n is megvásárolható a friss album.)


a tizenegy (plusz egy remix) számos Konyharegény teljes egészében (a teljes lemez meghallgatásához szükséges az ingyenes Deezer-regisztráció): 


és a Spotify-on is, aki azt preferálná: 


a Senkitöbbet videója: 

https://recorder.blog.hu/2014/10/30/es_akkor_hallgassuk_meg_az_uj_hiperkarma-lemezt
És akkor hallgassuk meg az új hiperkarma-lemezt!
süti beállítások módosítása