Tudósok-dalpremier és nyereményjáték!

2014.10.27. 18:28, rerecorder

tudósok_1.jpg

A tavalyi év egyik legjobb magyar lemeze volt a Tövisházi Ambrussal kiegészült Tudósok aktuális albuma (A legszebb szerelmes dalok). A kreatív energiákkal feltöltött zenekar pedig nem sokat várt a folytatással, a napokban máris új lemezzel jelentkeztek drMáriásék, ami annyira kerek egész lett, hogy nem is fért fel rá a kvartett minden új száma. Úgyhogy most egy különleges premier következik, az Éljen a Petőfi Rádió! című albumról lemaradt, de egyáltalán nem kevésbé klassz Feltöltelek című dallal - és van nyereményjátékunk is: az október 29-i szerdai lemezbemutató koncertre sorsolunk egy páros jegyet!

Az Éljen a Petőfi rádió! ugyanazt a magas minőséget képviseli, mint a tavalyi lemez, ezúttal is a New York-i mutánsdiszkó-színtér ugrik be először a csodálatos, helyenként akár punkfunkosnak is nevezhető dalokról, és ezúttal is érződik, hogy Tövisházi Ambrus személyében egy nagyon jó producerrel is bővült a zenekar. A dadaista humor a szokásosan mesteri, DrMáriás szövegei többször eszünkbe juttatják a kilencvenes évekbeli Tudósok-lemezek hangulatát, zeneileg pedig változatos az új anyag, ami persze a címe ellenére aligha fog toplistavezető lenni a Petőfi rádióban - holott megérdemelné! Az alább is meghallgatható 11 számos új albumhoz készült még egy dal, ami nem találta helyét a kiadványon, de ami bőven van olyan jó, hogy külön is megérje bemutatni - hallgatása közben képzeljük azt, hogy a soha el nem készült negyedik LCD Soundsystem-album szól. Nem is olyan valószerűtlen képzelgés lenne az!


IDÉN MÁR KIADOTT EGY VÁLASZTÁSI DALT A TUDÓSOK, AMI SZINTÉN SZEREPEL AZ ÚJ ALBUMON.

A lemez cd-n is megvásárolható lesz a lemezbemutató koncerten, amire kisorsolunk egy páros belépőt azon olvasóink között:

- akik lájkolják a Recorder Facebook-oldalát ÉS

- akik lájkolják a Tudósok Facebook-oldalát ÉS

- akik küldenek egy emailt Tudósok tárggyal a jatek@recorder.hu címre ÉS

- akit kisorsolunk. (A sorsolás október 29-én, szerdán, délben lesz, a nyertest emailben értesítjük.)

az október 29-i Tudósok-lermezbemutató koncert az A38-on lesz, sztárvendég a Ricsárdgír, Facebook-eseményoldal


és akkor a vadiúj, soha nem hallott Feltöltelek című dal: 


itt pedig a teljes, új, Éljen a Petőfi rádió! című lemez: 

https://recorder.blog.hu/2014/10/27/tudosok-dalpremier_es_nyeremenyjatek
Tudósok-dalpremier és nyereményjáték!
süti beállítások módosítása