E-cigi folyadék frissen facsart újszülöttekből a Gwartól

2014.05.02. 16:42, Frontrecorder

gwareliquid.jpg

Hogy mi? Vagy ez csak egy újabb borzalmas vicc a kultikus fantasy-horrormetál zenekartól? Annyiban nem, hogy tényleg piacra dobtak egy sor e-cigi utántöltő folyadékot a Gwar nevével, olyan finom ízekben, mint vérfürdő vagy okádék.

A Gwar Fluids termékcsaládot az elektronikus cigarettákat és mindenféle tartozékokat gyártó, washingtoni székhelyű Mount Baker Vapor cég hozza forgalomba, és az egyes e-liquidek a fantázianevük ellenére tényleg kellemes aromával kecsegtetnek. A Bloodbath (vérfürdő) trópusi gyümölcsök keveréke, a German Chocolate Beefcake (ööö, kigyúrt német csokis férfimodell) csokoládés-kókuszos-karamellás ötvözet, a GwaRy4 vaníliás-karamellás dohány ízhatását kelti, a Jizmoglobin (spermoglobin, vagy mi) valójában tejszínes áfonyás folyadék diós és tejsodós jegyekkel, a Spew (okádék) pedig vegyes gyümölcsös koktél, melyben a görögdinnye dominál. De persze mivel a Gwarról van szó, muszáj volt mindennek valami ordenáré pr-körítést adni. "Kizárólag frissen facsart csecsemőket használunk, ez adja meg a folyadékoknak a Gwar-jelleget" - így a hivatalos sajtóanyagban a zenekar basszusgitárosa, Beefcake The Mighty, aki azt is hozzáteszi, hogy "a crackről is leálltam, mióta ezeket a cuccokat szívom". A dobos Jizmak Da Gusha még ennél is meggyőzőbb érvet hoz fel, hogy miért cuppanjanak rá az e-cigit használók a Gwar Fluids ízekre: "mert olyan, mintha tejszínhabos sütit szívnál ki egyenesen egy sztriptíztáncosnő seggéből". Ki tudna ezek után ellenállni?

A Gwar nemrég vesztette el énekesét, Dave Brockie-t, azaz Oderus Urungus-t, aki március 23-én, ötvenéves korában hunyt el. Hivatalosan ugyan még nem jelentették be, de utaltak rá, hogy nélküle is folytatják. Közben a néhai frontember emlékére létrehoztak egy tehetséggondozó alapítványt.

Címkék: gwar
https://recorder.blog.hu/2014/05/02/e-cigi_folyadek_frissen_facsart_ujszulottekbol_a_gwartol
E-cigi folyadék frissen facsart újszülöttekből a Gwartól
süti beállítások módosítása