Szextornázz Kylie-val!

2014.03.19. 16:43, Frontrecorder

kyliesexcercise.jpg

Még csak két napja, hogy az októberben Budapesten koncertező Kylie Minogue-nak megjelent az új, sorrendben tizenkettedik albuma, a Kiss Me Once, és máris itt egy friss klip, ami a Sexercize című, fülledten erotikus slow jam-hez készült. Szexuális töltetű tornagyakorlatok a 45 évesen is tökéletes alakú énekesnővel.

ITT PEDIG VAD KYLIE-FELDOLGOZÁSOK.

Les Sex, Sexy Love, Sexercize - három számcím Kylie új lemezéről, az énekesnő mintha a korábbiaknál is direktebb módon ráment volna a szex-témára. Nála ez persze soha nem fordul át közönségesbe, mindig párosul egyfajta pajkos játékossággal, ahogy az új klipdala esetében ezt már a szójátékos címe is jelzi. De mi is az a Sexercise? "Ez a hallgatótól függ. Aki a VHS-generációhoz tartozik, annak a lelki szemei előtt valószínűleg megjelenik majd a saját edzővideója. A testhezálló tornadressz nem kötelező" - így Kylie. Az ausztrál Sia által írt, dubstepes R&B dalt egyébként könnyen el tudnánk képzelni akár Rihannától is, a klipjében viszont nyoma sincs rúdtáncnak vagy hasonlóan explicit kéjelgésnek, anélkül is nagyon forró. A Physical című Olivia Newton-John-sláger klasszikus "erotikus aerobic" videója előtt tisztelgő pikáns kisfilmben, melyet Will Davidson jegyez rendezőként, Kylie és néhány táncosnő mutatnak be kihívó gyakorlatokat, az énekesnő természetesen közben gyakran kidomborítja leginkább csodált testrészét, a fenekét. Kezdődhet az ágytorna-edzésprogram:

A klip elé készült egy sikamlós és ironikus, a nyolcvanas évek neongiccs-esztétikáját direkt túlspilázó teaser is, Roman Coppola rendezésében:

Sőt, van hivatalos paródiája is, ebben Kylie izmos férfiakat egzecíroztat:

Címkék: kylie minogue
https://recorder.blog.hu/2014/03/19/szextornazz_kylie-val
Szextornázz Kylie-val!
süti beállítások módosítása