Sztriptízklub királynőjeként riszálja Rihanna

2013.10.03. 12:42, Frontrecorder

rihannaindex.jpg

Ciara ás Miley Cyrus után Rihanna is beszállta a twerk-ringbe, és a Pour It Up című dalához forgatott új klipjében megmutatja, hogyan kell nagystílűen segget rázni. Nagyon forró, mégis rideg videó.

Az énekesnő tavalyi Unapologetic albumának kakukktojása a Pour It Up, amelynek a szövege arról szól, hogy Rihanna egy sztriptízklubban bulizik, folyik a méregdrága pezsgő, a pénz nem számít, a Mike Will Made It által szállított zene viszont nem ezt a maximális YOLO-fílinget adja vissza, hanem azzal kontrasztban minimalista, sötét és nyomasztó hangulatú. A kislemezen már év elején megjelent dalhoz májusban forgatott, most közzétett klip is pont ilyen kettős: egyrészt nagyon szexi és izgató, közben elidegenedettséget, ürességet és érzelmi sivárságot sugároz. Rihannát egyébként kettős szerepben látjuk: fehér rövid göndör parókában, amint egy trónon ülve kelleti magát szégyentelenül, szórja a pénzt és már-már szexuális aktust imitálva twerköl, (itt úgy néz ki, mintha Marie Antoinette-et kereszteznék egy karibi karneválkirálynővel), illetve hosszú hullámos fekete parókában, feketébe és aranyba öltözve, amint...ööö... kelleti magát és szórja a pénzt.

Ha már pénzszórás:Rihanna A$AP Rocky Fashion Killa című számának friss klipjében luxus divatüzletekben shoppingol a rapperrel

Címkék: rihanna twerk
https://recorder.blog.hu/2013/10/03/sztriptizklub_kiralynojekent_riszalja_rihanna
Sztriptízklub királynőjeként riszálja Rihanna
süti beállítások módosítása