Mutya Keisha Siobhan: Lay Down In Swimming Pools (mash-up)

2013.03.15. 17:59, Frontrecorder

mks.jpg

Kendrick Lamar Swimming Pools (Drank) című számának egy részletét éneklik egy új saját dalukba beleszőve a Sugababes első felállásának tagjai azon a spontán felvételen, amelyet a lányokkal jelenleg dolgozó Dev Hynes brit producer töltött fel a soundcloudjára, ezzel a kommentárral: "csak szórakoztak egyet a csajok a legutóbbi stúdiózásunk után”. Jó szórakozást hát a mash-uphoz, amely nálunk rögtön meg is hallgatható.

mksinstagram.jpgMint azt hírül adtuk, a brit Sugababes eredeti cukorbabái, a girl groupból 2001-ben, 2005-ben és 2009-ben kivált Siobhán Donaghy, Mutya Buena valamint Keisha Buchanan tavaly hivatalosan is újra összeálltak és leszerződtek a Polydorhoz a roppant fantáziadús, ám annál nehezebben kimondható Mutya Keisha Siobhan (röviden: MKS) néven.

A SUGABABEST A FIATAL MAGYAR ZENEKAROK IS SZERETIK, BIZONY!

A három énekesnő azóta dolgozik bemutatkozó albumán, a hírek szerint többek közt Cameron McVey, Richard X, William Orbit, az ex-All Saintses Shaznay Lewis, illetve a Solange Knowles tavalyi EP-jén is dolgozó Dev Hynes (Blood Orange, Lightspeed Champion) produceri bevonásával. Utóbbi tette közkinccsé ezt a bizonyos, a bevezetőben említett rögtönzött mash-upot, amelyből talán már némi képet kaphatunk Mutya, Keisha és Siobhán készülő első albumáról:

Illetve, a 12 év után gyakorlatilag újjáalakult trió még januárban posztolta a YouTube-ra ezt a videót, amelyen egy Boys című, gyaníthatóan szintén az albumon szereplő dal egy részletét éneklik a cappella:

https://recorder.blog.hu/2013/03/15/mutya_keisha_siobhan_lay_down_in_swimming_pools_mash-up
Mutya Keisha Siobhan: Lay Down In Swimming Pools (mash-up)
süti beállítások módosítása