Beyoncé nyitott könyvvé teszi a magánéletét

2012.11.27. 11:21, recordernews

bey.jpg

Beyoncé egy ideje felfedezte magának a világinternetek mesébe illő közösségi megoldásait, talán mert rájött: nincs abban a helyzetben, hogy az iránta érdeklődők figyelmét lekösse egy-egy új dal vagy koncerthelyszín bejelentésének hírével, ennél többre van szükség. Ennek jegyében mikroblogot indított nagyon személyes (smink nélküli! Csecsemős! Sőt, Jay-Z plusz csecsemős!) fotókkal, és még az Instagramon is megvetette a lábát, rögtön egy Obamát támogató képpel, az amerikai elnökválasztás előestéjén.

MILYEN VOLT BEYONCÉ BELÉPŐJE AZ INSTAGRAMRA? ILYEN.

Teszi mindezt korántsem "Rihannásan": semmi explicit mutogatás, semmi skandallumgyanús tartalom  vagy kiváló kommunikációs szakemberek állnak mögötte, akik az utolsó egérmozdítását is tanácsokkal látják el, vagy egyszerűen ő megfontolt annyira, hogy tudja, mit tehet és mit nem (az apukától ellesett, de sosem a mélybulvárt kiszolgáló szórakoztatóipari profizmus alapján az utóbbiról lehet szó).

Itt van például ez a videóra vett intim pillanat, amikor Beyoncé és férjeura felfedezi a Blue Ivy fát, ami után végül elnevezték gyermeküket – nem lehet belekötni, a legszőrösebb szívet is megfacsargatja.

És az énekesnő most még mélyebbre engedi a fürkésző tekinteteket a privát szférájában: jövő februárban ugyanis az HBO a tengerentúlon önéletrajzi dokumentumfilmet mutat be róla, amit maga B rendezett, illetve áll mögötte producerként. A csatorna közleménye szerint ráadásul egy csomó dolgot a főszereplő szupersztár rögzített, például a laptopjának kamerájával, és olyanokat mond majd el, hogy milyen a hírességek valódi élete, miért a színpad az ő óvóhelye, és micsoda túlvilági öröm volt tavaly anyává álni.

AZ EGYKORI DESTINY'S CHILD FALKAVEZÉRÉNEK LEGUTÓBBI ALBUMÁT ITT VÉLEMÉNYEZTÜK.

Persze ez így elöljáróban kissé unalmasan promószagú, mégis, ha hasonló lesz az eddigi webes közreműködéseihez, akkor okkal feltételezhetjük, hogy túlmegy a szokásos PR-bullshiten, és talán valami egészen jó és tanulságos is kisül belőle.

Címkék: beyoncé
https://recorder.blog.hu/2012/11/27/beyonce_nyitott_konyv
Beyoncé nyitott könyvvé teszi a magánéletét
süti beállítások módosítása