KOLIN: San Francisco (Soerii & Poolek-remix) – premier!

2011.12.14. 16:19, -recorder-

Az extravagáns koncertekkel, MTV-díjakkal és ötletes videoklipekkel elhíresült KOLIN zenekar a Mountain King című 3D-klip nyári Recorder-premierje után ősszel már az Ariel című új dalból is tartott egy holografikus bemutatót, most télen pedig egy külföldi producerrel készít új anyagot a nemzetközi zenei piacra (illetve az eddigi anyagokat is aktualizálják), de hogy a rajongók ne maradjanak betevő nélkül, Linczényi Márkóék a mai napon publikálnak egy remixet egyik korábbi slágerükhöz, a San Francisco című számhoz. A remixet egy másik jeles hazai tánczenekar, a Soerii & Poolek jegyzi, mely maga is új kiadványra készül: a duó a CKM magazin mellékleteként december 20-án jelenteti meg Valahol messze című EP-jét, melyen a címadó új dal és a két nyári sláger, a Péterfy Borival felvett Maximális extázis és a Fluorral közös Nekem kukim van mellett azok egy-egy remixe is szerepel majd. A San Franciso című KOLIN-dal Soerii & Poolek-féle remixe itt a Recorderen hallható először.

A közös produkció születéséről a KOLIN frontembere ekképpen mesélt: „A San Francisco Soerii & Poolek-remixe úgy született, hogy felhívott Gerrison, hogy kellene nekik egy buzi. Mondtam, hogy pont ráérek, ezért Jappival felhívtak a közös hetero életterükbe, és berakták az Elton John című számot. Akkor még nem sejtettem, hogy én teszem majd őket híressé, így belementem, hogy én vokálozzam a dalban. Ami elég jó is lett, máig az a kedvenc számom tőlük. Amikor kész lett, kérdezték, mit szeretnék cserébe. Én mondtam, hogy egy kurvát és/vagy egy törpét. Alkudozni kezdtünk, és a vége egy remix lett.

Az itt hallható remix kapcsán Soerii és Poolek még az alábbi információt tartották fontosnak megjegyezni: „Ehhez a remixhez a Daft Punktól kértünk egy dobloopot. Amit aztán el is küldtek. De a végső változatban végül mégsem használtuk fel.

a dal eredetije a Kostil Danila által rendezett 2009-es klippel:


ráadásnak itt a bevezetőben említett Ariel premier...

... és egy olyan remix, amit a KOLIN készített egy másik zenekarnak – az Anima Sound System Tedd a napfényt be a számba című dalához:

ez pedig itt a bemutatkozó Soerii & Poolek-lemez, a 2010-es Ua-Mua teljes anyaga, a Supernem-frontember Papp Szabolcs által énekelt Elton John című slágerben Linczényi Márkó vokáljával:

http://www.kolinmusic.com
http://www.soeriipoolek.hu

lejegyezte: Déri Zsolt

.

https://recorder.blog.hu/2011/12/14/kolin_san_francisco_soerii_amp_poolek_remix
KOLIN: San Francisco (Soerii & Poolek-remix) – premier!
süti beállítások módosítása