The Kolin: Mountain King – klippremier!

2011.08.22. 16:00, -recorder-

A slágeres dalairól, extravagáns koncertjeiről, MTV-díjairól és persze nemzetközi hírű videoklipjeiről ismert Kolin együttes a Jimmy (2008) és a San Francisco (2009) után 2010 végén forgatta 3D technikával Mountain King című harmadik klipjét, melynek munkálatairól és mesebeli történetéről itt a Recorderen is beszámoltunk – most pedig hosszú várakozás után végre megtarthatjuk az internetes premierjét is! „A klip több mint fél évig készült, ami a vegyes technikának és a 3D felvételi technikának köszönhető” – meséli Linczényi Márkó frontember az új Kolin-videóról, melyet ezúttal is Kostil Danila rendezett. „A kész klipet itt piros-kékben nézhetjük, de fogják játszani mozikban és nemzetközi filmfesztiválokon is – ott aktív szemüvegekkel, ami teljesen más élmény. Nagyon bízunk a klip sikerében, mert minden szempontból ez volt a legnagyobb dolog, amibe eddig belevágtunk. Hiszek benne, hogy ezzel egy utat is kijelölhetünk, amelyről a jövőben nem tervezünk félrelépni, és tarthatjuk magunkat a kompromisszumok nélküli igényességhez. Bízunk benne, hogy ezt az utat egyre többen értik és értékelik majd.”

A Recorder-premier után még ezen a héten lesz egy speciális vetítés is: a következő kislemezdalhoz, az Arielhez tartozó lemezbemutatón, augusztus 27-én a Millenárisban. „Ez lesz Magyarország első popzenei holografikus vetítése. Ez az a technika, amelyet a Gorillaz is használ – segítségével életre kelthetőek a vetített alakok. Saját magunk között fogunk (a virtuális megfelelőink) úszkálni a színpadon szexi hablegényként. Délutántól 3D workshoppal várjuk a látogatókat, akik beléphetnek a Mountain King című klip világába, és maguk alakíthatják a virtuális teret, kergethetik a videó gonosz szörnyecskéit. A workshop és a koncert is ingyenes, és lesz csomó SZEX is!” - ígéri Márkó, aki a Kolin soraiban pár napja lezajlott doboscseréről is tudósított minket: „Ivánka és a zenekar útjai a munkamódszerek és a jövőbeli tervek különbözőségei miatt elváltak egymástól. Augusztus 27-én lesz hallható és látható először az új tag, Kedves Úr, aki nagyon kedves. És bajszos is!”

Most pedig következzék a Mountain King klipje, mely piros-kék szemüveggel 3D-ben élvezhető, de ha a lejátszót alul átállítjuk, akkor akár 2D-ben is:

FRISSÍTÉS: megérkezett az Ariel című új Kolin-dalt bemutató szombati ingyenkoncert beharangozó kisfilmje is a hablegényként úszkáló zenekari tagokkal!

a Millenáris-koncert Facebook-eseményoldala:
http://www.facebook.com/event.php?eid=256875017669960

http://www.kolinmusic.com
http://www.facebook.com/thekolin
https://www.youtube.com/thekolinofficial

lejegyezte: Déri Zsolt

Címkék: premier the kolin
https://recorder.blog.hu/2011/08/22/the_kolin_mountain_king_klippremier
The Kolin: Mountain King – klippremier!
süti beállítások módosítása