Radiohead: TKOL (Altrice Remix) + Altrice: Stem (Caribou-remixlemez – a teljes album!)

2011.08.29. 17:00, -recorder-

A Radiohead The King Of Limbs albumának dalait átértelmező remixekből összeállított hétrészes maxisorozatból a mai napon megjelent az ötödik korong is. Caribou, Jacques Greene, Nathan Fake, Mark Pritchard (Harmonic 313), Lone, Pearson Sound, Four Tet, Thriller, Shed és Illum Sphere után most három újabb DJ-producertől kaptunk remixeket – ők most minden szempontból a legújabb generációt képviselik. A Brokenchord művésznév mögött egy 19 éves litván zenész-producer, a Black Acre brit dubstep kiadóhoz szerződött Ernestas Kausylas rejtőzik (ő Thom Yorke és a BBC rádiós DJ-műsorvezető Mary Anne Hobbs nagy favoritja a legifjabb mezőnyből), az elektronikus tánczenéhez a poszt-punk revival felől érkező yorkshire-i Jamie Robertset, azaz Blawant nem más fedezte fedezte fel és szerződtette le a Hessle Audio dubstep/bass music kiadóhoz, mint a fentebb már említett Pearson Sound (David Kennedy), míg a képünkön látható srác, az arizionai Tucsonból jött Mike Sadatmousavi, azaz Altrice egy Caribou-remixverseny győzteseként tűnt fel 2010 végén. Az új Radiohead-maxiról is az ő The King Of Limbs remixe a nyerő, de itt a Recorderen a TKOL (Altrice RMX) mellett természetesen a korong másik két felvétele is meghallgatható.

ha már szóba került, álljon itt Mike Sadatmousavi nyertes Caribou-remixe, a Sun című dalhoz készített Altrice's "Only What You Gave Me" Remix is:

Altrice nemcsak a Swim című Caribou-sikeralbum hivatalos remixlemezén kapott helyet nyertes remixével, de Dan Snaith jóváhagyásával 2011-ben a Swim sávjaiból Stem címmel egy teljes „számról számra” remixalbumot is készített (sőt annak minden dalához csinált egy-egy bónuszverziót is, tehát végül két különböző remixlemezt is gyártott egyazon Caribou-anyagból). A Stem remixalbum a borítókép alatti lejátszón hallható – és számonként le is tölthető:

.

ha valakit érdekel a Stem remixalbum „számról számra” bónuszlemeze is, az itt érhető el:
http://soundcloud.com/altrice/sets/stem-bonus-tracks

http://radiohead.com
http://myspace.com/altricemusic

összeállította: Déri Zsolt

https://recorder.blog.hu/2011/08/29/radiohead_tkol_altrice_remix
Radiohead: TKOL (Altrice Remix) + Altrice: Stem (Caribou-remixlemez – a teljes album!)
süti beállítások módosítása