Sly Stone feat. Bootsy Collins: Hot Fun In The Summertime (mp3)

2011.07.05. 13:21, -recorder-

Szenzáció! Egy híján 30 év szünet után új albummal tér vissza a Sly Stone (született: Sylvester Stewart, 1943), aki a hatvanas évek végén és a hetvenes évek első felében különböző nemű és bőrszínű tagokat egyesítő zenekara, a Sly & The Family Stone dalszerző-frontembereként a korszak legzseniálisabb funk-soul zenéjét gyártotta, klasszikus nagylemezekkel (Life, Stand, There's A Riot Goin' On) és máig működő slágerekkel (Family Affair, Runnin' Away, Time For Livin', Dance To The Music, Everyday People, I Want To Take You Higher, Don't Call Me Nigger, Whitey), számtalan előadónak mutatott utat (Prince-től a Red Hot Chili Peppersen és a FreakPoweren át a Jamiroquaiig), de az utóbbi évtizedekben már csak botrányaival és rendőrségi ügyeivel került a hírekbe. Az augusztus 15-én megjelenő I'm Back! Family & Friends című albumára Sly Stone pár kivétellel nagyrészt régi slágereit rögzítette újra pár régi zenekari társával, továbbá olyan sztárvendégekkel, mint Ann Wilson a Heartból, a Doors-orgonista Ray Manzarek, Jeff Beck, Johnny Winter, illetve a hőskor másik legnagyobb funk soul brotherje, a másik legnagyobb funk zenekarnak, a Parliament/Funkadelic kollektívának a legextravagánsabb tagja, a Fatboy Slim-dalokból is jól ismert basszista-énekes Bootsy Collins (szül: William Earl Collins, 1951). A vele közösen újrarögzített 1969-es Hot Fun In The Summertime című Sly & The Family Stone-sikerdalból a 2011-es verzió itt meghallgató – és le is tölthető.

aki el akarja menteni magának a hangfelvételt mp3 formátumban, kattintson az egere jobb gombjával ide – aztán Link mentése másként/Save Link As...

összehasonlításként itt a dal eredetije egy 1969-es élő Sly & The Family Stone-tévéfelvételen, ahol a zenekar a Don't Call Me Nigger, Whitey és az I Want To Take You Higher című dalokkal egybegyúrva játszotta:

egy pazar Bootsy Collins-koncertfelvétel 1976-ból, 5:50-nél Sly Stone előtti tisztelgéssel:

az augusztusban megjelenő Sly Stone-album részletes dallistája:

Sly Stone: I'm Back! Family & Friends (2011)

1. Dance To The Music (ft. Ray Manzarek)
2. Everyday People (ft. Ann Wilson)
3. Family Affair
4. Stand! (ft. Carmine Appice & Ernie Watts)
5. Thank You (Falettinme Be Mice Elf Agin) (ft. Johnny Winter)
6. (I Want To Take You) Higher (ft. Jeff Beck)
7. Hot Fun In The Summertime (ft. Bootsy Collins)
8. Dance To The Music
9. Plain Jane
10. His Eye Is On The Sparrow
11. Get Away


összeállította: Déri Zsolt

https://recorder.blog.hu/2011/07/05/sly_stone_feat_bootsy_collins_hot_fun_in_the_summertime_mp3
Sly Stone feat. Bootsy Collins: Hot Fun In The Summertime (mp3)
süti beállítások módosítása